Opublikowano 14 Listopada 200916 l Ja spać na pewno dzisiaj nie będę [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 01:27_________________________________________________ :hi: Panowie wstawać !!! już 5 hehe[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 05:15_________________________________________________http://www.audi.pl/wydarzenia/wiadomosci/audi-e-tron--najnowszy-wyczynowiec-audi,n.html Pany kiedy się przesiadamy ?? hehehe
Opublikowano 14 Listopada 200916 l godzic do spania kurwamac !!!! ... czolem wszyscy widze zescie sie tu rozpisali troche i wodze fantazji puscili [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 07:44_________________________________________________ 4.500 Nm ?????? hyhy nieeezle
Opublikowano 14 Listopada 200916 l No hehe polacy pewnie dorzucą 5 silnik z starego odkurzacza i będzie więcej wszystkiego piter do roboty !! hehehe a nie dzień od forum zaczynasz
Opublikowano 14 Listopada 200916 l piter do roboty !! hehehe a nie dzień od forum zaczynasz no ale wlasnie ja w robocie ... ciezko pracowac
Opublikowano 14 Listopada 200916 l no no to może pójdę spać, się posłucham może cię hehee chciałem jeszcze dzisiaj Django opanować ale chyba zostawię to na później
Opublikowano 14 Listopada 200916 l no no to może pójdę spać, się posłucham może cię hehee chciałem jeszcze dzisiaj Django opanować ale chyba zostawię to na później do spania kurwamac !!! sluchaj sie starszych i madrzejszych hyhyhy
Opublikowano 14 Listopada 200916 l ja pierdo_le czy Was pojeb_ało? Przez jeden wieczór naspamować 5 stron...?? Myślicie że ja nie mam co k**wa robić na kacu tylko czytać Wasze wypociny... A tak w ogóle to powitał :hi:
Opublikowano 14 Listopada 200916 l w zwiazku z ostatnimi przejsciami suszarko, fotoradarowo malo przyjemnych robie z komplem stronke mapa fotoradarow mam nadzieje ze sumiennie bedziecie wstawiac odpowiednie miejscowki ? [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 10:05_________________________________________________ ja pierdo_le czy Was pojeb_ało? Przez jeden wieczór naspamować 5 stron...?? Myślicie że ja nie mam co ku***a robić na kacu tylko czytać Wasze wypociny... A tak w ogóle to powitał :hi: zamknij sie kurwamac !
Opublikowano 14 Listopada 200916 l ssij pałe!! ta od razu ... marzenie twoje i niespelnione fantazje .. lecz kaca ...
Opublikowano 14 Listopada 200916 l ale żeście się rozpisali... gryfi, jak kupisz s4 c4 to ci ją porysuje kluczem!!! tylko patrz przy kupnie w jakim stanie są ufo.
Opublikowano 14 Listopada 200916 l w zwiazku z ostatnimi przejsciami suszarko, fotoradarowo malo przyjemnych robie z komplem stronke mapa fotoradarow mam nadzieje ze sumiennie bedziecie wstawiac odpowiednie miejscowki ? [br]Dopisany: 14 "mapafotoradaow.pl" chyba o R w adresie strony zapomnieliście... albo któryś z was się pleni