Opublikowano 23 Listopada 200916 l Jestem obecny i mam ... mam Obd II z przesciówka na 4 czyli na wtyczkę białą i czarną
Opublikowano 24 Listopada 200916 l na tej jest wiecej informacji...Tam jest wiekszosc uzytkownikow z tej strony
Opublikowano 24 Listopada 200916 l za przeproszeniem jestescie grubi i czolem wogole co do www.wytarmoś-mi-suty.pl.eu no wlasnie ostatnio przez przypadek tam wlazlem i wsumie to prawie kopia tego forum, uzytkownicy ci sami prawie... a gryfi fura kozak .. nieeeezle ssie tylko prosze kolka dokrecic bo kur.wa az mi sie wlos jezy jak sobie pomysle ze przy 230 km/h mialoby odpasc .... looojezusiek ... siemian tez furka fajna hyhy ale troche damska fakt .. widze ze panowie z forum dali regule na www.a 4 - c l u b . e u i pokazuje www.wytarmoś-mi-suty.pl.eu hyhyhyhy :polew:
Opublikowano 24 Listopada 200916 l za przeproszeniem jestescie grubi i czolem wogole co do www.wytarmoś-mi-suty.pl.eu no wlasnie ostatnio przez przypadek tam wlazlem i wsumie to prawie kopia tego forum, uzytkownicy ci sami prawie... a gryfi fura kozak .. nieeeezle ssie tylko prosze kolka dokrecic bo kur.wa az mi sie wlos jezy jak sobie pomysle ze przy 230 km/h mialoby odpasc .... looojezusiek ... siemian tez furka fajna hyhy ale troche damska fakt .. widze ze panowie z forum dali regule na www.a 4 - c l u b . e u i pokazuje www.wytarmoś-mi-suty.pl.eu hyhyhyhy :polew: oni wszystko kopiują sa po prostu marna podróbka
Opublikowano 24 Listopada 200916 l oni wszystko kopiują sa po prostu marna podróbka hheheheh bo nie masz tam 20000 postow ?
Opublikowano 24 Listopada 200916 l oni wszystko kopiują sa po prostu marna podróbka hheheheh bo nie masz tam 20000 postow ? a co ma wspólnego jedno z drugim
Opublikowano 24 Listopada 200916 l pany a gdzie jutro spocik w której knajpie w chybiu czy gdzie ? zrobmy to w karczmie na lotnisku w bielsku ...
Opublikowano 24 Listopada 200916 l pany a gdzie jutro spocik w której knajpie w chybiu czy gdzie ? zrobmy to w karczmie na lotnisku w bielsku ... a dają fajne żarełko??PS: a Gryfi dojedzie tam na baku??
Opublikowano 24 Listopada 200916 l :hi: moim zdaniem tam jest drogo na tym lotnisku... no to jakakolwiek karczma ... ale karczma .. moze byc straconka .. a jak nie to na hamburgery do mr. hamburgera ;(
Opublikowano 24 Listopada 200916 l chybie o ile jest po drodze CPN,żeby Gryfi mogł dotankować i wrócic do domu
Opublikowano 24 Listopada 200916 l chybie o ile jest po drodze CPN,żeby Gryfi mogł wrócic do domu tanknie na shelu
Opublikowano 24 Listopada 200916 l :hi: moim zdaniem tam jest drogo na tym lotnisku... Przecież jesteśmy A4 klub Polska, a nie Lanos klub Polska... Stać nas :> :> :> Gryfi weźnie taksówke to go taniej wyjdzie, a za róznice kupi wszystkim obiad więc nie ma się co martwić... A co do a4 clubu to to przecie nasz wróg :evil: A tak w ogóle to :hi:
Opublikowano 24 Listopada 200916 l A tak w ogóle to :hi: no juz myslalem ze nie napiszesz "a tak wogole to...."