Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A gdzie znajduje się ta knajpa Lotnisko??

jak zobaczysz lądujące Boeningi 747 to właśnie tam sie kieruj :polew:
Opublikowano

jak już coś to jestem za lotniskiem bo mam tam 500 m dojazdu no może 1 km to mi starczy 20 litrów paliwa

tyle to przecież na rozruch idzie a jeszcze trzeba na czymś przejechać ten kilometr...

Opublikowano

To nie w rosji to w KNUROWIE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To nie w rosji to w KNUROWIE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

przeciez pisze,że w Knurowie :kox:
Opublikowano

nio, tak lepiej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja pierd..... jaka :dziura::polew: :polew:

Opublikowano

Widzę, że chłopaki zazdrościcie Gryfiemu fury :naughty::decayed: Tego samochodu nie kupuje się do niskiego spalania :evil: Ja bym mógł mieć taki ale jako drugi samochód, bo np nie wyobrażam sobie jechać nad morze albo jeszcze dalej :kox: A wcale nie jeżdżę dużo bo jakieś 15 tys rocznie, (trzy razy tyle robię służbowym renault :cool1: ) a już nawet przy tym przebiegu licząc różnicę w spalaniu ok. 10 litrów/100km, wychodzi jakieś 6 tyś zł rocznie :gwizdanie: )

Opublikowano

Q...wa cały plan mój poszedł do d*py,ponieważ wstępnie umówiłem się z "mk4",że wymienimy manetki na alejce "W" A tu teraz jest pipkaaaaaa :confused4: Teraz muszę obcykać nowego plana

PS- ta srebrna A4 co wcześniej podawałem linki i którą Gryfi mi sprawadzał jest do :sick3: kumpel był tam dziś i okazało się że jest cała malowana i cofka zrobiona.... Także nie będzie narazie nowego klubowicza

Opublikowano

slawek siedzisz w domu dzisiaj ? :) ..

Opublikowano

:hi: :hi: heja Panowie :) hehe odnośnie a4clubeu to ja na tamto forum trafiłem wcześniej niż na to, potem mi ktoś podpowiedział że jest too forum... no i już nie błądziłem :) może oni też nie wiedzą ze jest to forum ehehhehehe

hehe piter ty jakiś nie wyżyty :sexinbed::boobs: jesteś

Opublikowano

:hi: :hi: heja Panowie :) hehe odnośnie a4clubeu to ja na tamto forum trafiłem wcześniej niż na to, potem mi ktoś podpowiedział że jest too forum... no i już nie błądziłem :) może oni też nie wiedzą ze jest to forum ehehhehehe

oj wiedzą wiedzą...

Opublikowano

oj wiedzą wiedzą...

Skoro martin a4 woli tam jeździć i się udzielać to na pewno wiedzą, zresztą nie tylko on :gwizdanie:

Opublikowano

nie wiem mnie to tam jebie które forum :) ty był temat spoty Bielsko .... i tu zostaje :) poza tym tu są spoko ludzie.. no może o siemianie za dużo powiedziane hehehe

Opublikowano

Skoro martin a4 woli tam jeździć i się udzielać to na pewno wiedzą, zresztą nie tylko on

Dlatego juz wkrótce straci klubowicza :wink4:

Opublikowano

nie wiem mnie to tam jebie które forum :) ty był temat spoty Bielsko .... i tu zostaje :) poza tym tu są spoko ludzie.. no może o siemianie za dużo powiedziane hehehe

o Ty...

Opublikowano

pieknie a wy nabijacie posty od rana mnie tu n ie byla atyle czytania ------------------>

Opublikowano

No dobra siemniam żartowałem :) .... też jesteś spoko :) ..... hehe czasem :evil: hehe