KFX Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 w końcu... po 4 wieczorach rzeźbienia, audio w mojej praktycznie gotowe :gwizdanie: które rasowe BOSE, czy inny zestaw chce się zmierzyć?
MARiOLiNi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Siemian byłeś kiedyś w Fasion Time w krk?
MARiOLiNi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Na rogu Krasińskiego/Kościuszki. Jak wracałem z parteru do boksu na I piętrze, Aga poszła po piwo a ja do boksu, i od razu słyszę za***iście tańczysz, fajne masz ruchy... Najgorsze jest to, że jakiś pedał tak mówił Potem już nie odchodziłem od Agi
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 siema [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 08:06_________________________________________________ Na rogu Krasińskiego/Kościuszki. Jak wracałem z parteru do boksu na I piętrze, Aga poszła po piwo a ja do boksu, i od razu słyszę za***iście tańczysz, fajne masz ruchy... Najgorsze jest to, że jakiś pedał tak mówił Potem już nie odchodziłem od Agi czyżby to był jeden znany podrywacz z Kraka
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Dzień dobry w ten słoneczny poranek
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Dzień dobry w ten słoneczny poranek slonce u ciebie
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 tak ,przebija się w moich marzeniach ,czekam na śnieg i słonko na stokach
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 tak ,przebija się w moich marzeniach ,czekam na śnieg i słonko na stokach no bo juz myslalem ze tylko u mnie jest taka kiepska pogoda
Rekomendowane odpowiedzi