Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 1,7 mil km w B5?? ja pier**l..e. Daj ksero ksiązki serwisowej
proton2 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja miałem szczęście, mój się nie chciał poddać badaniu
KFX Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 siema a mój się poddał siemianowemu reconowi i dumnie wyświetlił 173 tysie
Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 siema a mój się poddał siemianowemu reconowi i dumnie wyświetlił 173 tysie tzn, że ktoś cofał z głową i w ECU tez zatarł ślady
KFX Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 siema a mój się poddał siemianowemu reconowi i dumnie wyświetlił 173 tysie tzn, że ktoś cofał z głową i w ECU tez zatarł ślady i przekupił ASO o zmiane historii auta?
Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 siema a mój się poddał siemianowemu reconowi i dumnie wyświetlił 173 tysie tzn, że ktoś cofał z głową i w ECU tez zatarł ślady i przekupił ASO o zmiane historii auta? Wyborcy PIS w nie jedno są skłonni uwierzyć
Andrzej88 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Hmmm a od czego to zależy czy da się vagiem odczytać przebieg czy nie? :gwizdanie: Ja bym swojego też chętnie sprawdził, bo to Austriak i po Vinie nie było jak :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Hmmm a od czego to zależy czy da się vagiem odczytać przebieg czy nie? :gwizdanie: Ja bym swojego też chętnie sprawdził, bo to Austriak i po Vinie nie było jak :gwizdanie: powinno u ciebie się dac bez problemu
piter220v Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 hehehe to cycek zostal oszukany ? .. jaaazda .. cycek uwazaj na automata! ... a moja a4 tez sie nie chciala kiedys dac sprawdzic .. niedostepna dla siemiana ... jak zreszta 99,99999% lasek ... wiedza ze z nim nie warto sie komunikowac
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Wihajster nie pamiętam vin'u jak pisałem wyżej. Też mi się wierzyć nie chciało ale jak przegladnolem historię po fakturach to doszedłem do wniosku ,że kupię tak obsmarowaną przez handlarzy i pseudo mechaników V-kę. Fakt autko nie jeden raz grubsze remonty miało robione no ale cyfry mówią same za siebie . Jak bym dostał ten vin to zaraz podeślę,nie wiem jakie są tylko na to szanse. Siemian sorki źle zrozumiałem .[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 10:25_________________________________________________ Piter moja audiczka też mu się nie dała .
Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Wihajster nie pamiętam vin'u jak pisałem wyżej. Też mi się wierzyć nie chciało ale jak przegladnolem historię po fakturach to doszedłem do wniosku ,że kupię tak obsmarowaną przez handlarzy i pseudo mechaników V-kę. Fakt autko nie jeden raz grubsze remonty miało robione no ale cyfry mówią same za siebie . Jak bym dostał ten vin to zaraz podeślę,nie wiem jakie są tylko na to szanse. Siemian sorki źle zrozumiałem .[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 10:25_________________________________________________Moja audiczka też mu się nie dała . bo w EDC 15 raczej sie nie da
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Z jednej strony dobrze ,a z drugiej to nutka niepewności zawsze jest :>
piter220v Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 e tam nutka niepewnosci od razu .... spie spokojnie
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Ty pewnie śpisz spokojnie z powodu AC. :>
proton2 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Slawek pewnie będzie cały wieczór jezdził na koniu i jak zwykle ostatnio go nie będzie... nowa pasja :decayed: Jak spota zrobimy gdzieś w miarę blisko stajni to mogę przyjechać A swoja drogą pisałem, że będę ... no i byłem Wojtek ... ile orientacyjnie wynosi koszt wymiany dwumasa ze sprzęgłem + simeringi na wale korbowym i skrzyni ?
Andrzej88 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Hmmm a od czego to zależy czy da się vagiem odczytać przebieg czy nie? :gwizdanie: Ja bym swojego też chętnie sprawdził, bo to Austriak i po Vinie nie było jak :gwizdanie: powinno u ciebie się dac bez problemu To ja chcę spróbować.. Przypomnę się jak będę na spocie a ktoś akurat będzie miał lapka, ale tylko ja patrzę na ekran bo jak będzie +100 to kupa
Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Hmmm a od czego to zależy czy da się vagiem odczytać przebieg czy nie? :gwizdanie: Ja bym swojego też chętnie sprawdził, bo to Austriak i po Vinie nie było jak :gwizdanie: powinno u ciebie się dac bez problemu To ja chcę spróbować.. Przypomnę się jak będę na spocie a ktoś akurat będzie miał lapka, ale tylko ja patrzę na ekran bo jak będzie +100 to kupa lub 200
Rekomendowane odpowiedzi