proton2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czołem ekipa Widzę, że zlot znów w tym samym miejscu.
Wihajster Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czołem ekipa Widzę, że zlot znów w tym samym miejscu. a ty zapewne znów nie jedziesz :gwizdanie:
siemian Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czołem ekipa Widzę, że zlot znów w tym samym miejscu. a ty zapewne znów nie jedziesz :gwizdanie: Slawek nie jezdzie bo tak jest alkohol, a alkohol jest beee!! Poza tym w Bukowinie nie ma konikow...
POPO Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja chyba pojade tylko musze żone przekonać
Wihajster Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja chyba pojade tylko musze żone przekonać pantofel naciska??
siemian Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja chyba pojade tylko musze żone przekonać pantofel naciska?? drugi Maciuś???? :naughty: :naughty: ...nieeeeeee Maciuś nie odważyłby nawet zapytać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:52_________________________________________________ ja chyba pojade tylko musze żone przekonać to chyba polo pojedziesz, bo w Twoim audi za duża szansa że coś się zepsuje, urwie (np. coś w zawieszeniu...) :polew: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________no i z Twoim sprzegłem to myśle że na pierwszej górce będziesz stał :polew: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:54_________________________________________________a tak na poważnie to śpiesz się bo już mało miejsc zostało (ludzie dowiedzieli się że JA jade :polew: )
Baddy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja chyba pojade tylko musze żone przekonać pantofel naciska?? drugi Maciuś???? :naughty: :naughty: ...nieeeeeee Maciuś nie odważyłby nawet zapytać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:52_________________________________________________ ja chyba pojade tylko musze żone przekonać to chyba polo pojedziesz, bo w Twoim audi za duża szansa że coś się zepsuje, urwie (np. coś w zawieszeniu...) :polew: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________no i z Twoim sprzegłem to myśle że na pierwszej górce będziesz stał :polew: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:54_________________________________________________a tak na poważnie to śpiesz się bo już mało miejsc zostało (ludzie dowiedzieli się że JA jade :polew: ) :D :D :D :D :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________SIEMIAN...........nie wiem co Ty bierzesz.....................ale też to chce :decayed: :decayed: :decayed:
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja chłopaki , ,chętnie tego też spróbuję .
wojtekce Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja chłopaki , ,chętnie tego też spróbuję . lepiej nie
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 hello. Jak tam Panowie kto dziś na spocie będzie? siema leszcze ale domowe odzywki to zostaw sobie dla domowników
piter220v Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 _________________________________________________SIEMIAN...........nie wiem co Ty bierzesz.....................ale też to chce :decayed: :decayed: :decayed: siemian bierze ... do buzi ... a tak wogole to czolem .. a furmana jeszcze nie kupilem .. poczekamy zobaczymy
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja kolo 14 bede wiedzial ,czy dam rade do Was wpasc. To ja jednak nie chce tego co siemian :gwizdanie: :>
Baddy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 PANOWIE MOŻNA JESZCZE W TYM TRANSFERZE WYBRAĆ FIRMĘ NORDEA Ja kolo 14 bede wiedzial ,czy dam rade do Was wpasc. To ja jednak nie chce tego co siemian :gwizdanie: :> Ja też nie
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 _________________________________________________SIEMIAN...........nie wiem co Ty bierzesz.....................ale też to chce :decayed: :decayed: :decayed: siemian bierze ... do buzi ... a tak wogole to czolem .. a furmana jeszcze nie kupilem .. poczekamy zobaczymy no jak coś jem to biore to do buzi. Za to widziałem jak Ty ostatnio w McDonadls wpychałeś hamburgera i frytki do d_upy Pewnie dentysta kazał Ci jeść drugą stroną a Ty zle to zrozumiałeś... :polew:
piter220v Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Za to widziałem jak Ty ostatnio w McDonadls wpychałeś hamburgera i frytki do d_upy Pewnie dentysta kazał Ci jeść drugą stroną a Ty zle to zrozumiałeś... :polew: lame ....... nie smieszne postaraj sie bardziej ..
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Za to widziałem jak Ty ostatnio w McDonadls wpychałeś hamburgera i frytki do d_upy Pewnie dentysta kazał Ci jeść drugą stroną a Ty zle to zrozumiałeś... :polew: lame ....... nie smieszne postaraj sie bardziej .. no śmieszne to to bynajmniej nie było. Aż mi się przykro zrobiło jak Cie z tym hamburgerem zobaczyłem... Pomyślałem: Biedak pewnie tęskni za godzicem... :polew:
piter220v Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no dalej nie smieszne siemianku .... historyjki na poziomie sprzedawcy w sferze low low low .... :gwizdanie: ....
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no dalej nie smieszne siemianku .... historyjki na poziomie sprzedawcy w sferze low low low .... :gwizdanie: .... pisząc to starałem się zniżyć do Twojego poziomu... Cóż nie wyszło... ;( ;( ;( Widocznie trzeba było wyjść na środek i pokazać gołą du_pe...
piter220v Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 pisząc to starałem się zniżyć do Twojego poziomu... Cóż nie wyszło... ;( ;( ;( no widzisz nie wyszlo bo znizales sie ... jakbys sie "zwyzyl" to bys dotarl do mojego poziomu
Rekomendowane odpowiedzi