siemian Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Elo Chelsea-MU 2-1 Ty to możesz sobie oglądnąć co najwyżej meczyk przed podstawówką jak przez okno wyjrzysz... Mówiłem o meczu w telewizji...ekhm... żebyś zrozumiał... w tym oknie co świeci co widziałeś u znajomych..
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Elo Chelsea-MU 2-1 Ty to możesz sobie oglądnąć co najwyżej meczyk przed podstawówką jak przez okno wyjrzysz... Mówiłem o meczu w telewizji...ekhm... żebyś zrozumiał... w tym oknie co świeci co widziałeś u znajomych.. milcz sierściuchu...nie oglądam trampkarzy typu Wisła-Podbeskidzie
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Siwmanko Dorota :polew: :decayed: Elo Chelsea-MU 2-1 Ty to możesz sobie oglądnąć co najwyżej meczyk przed podstawówką jak przez okno wyjrzysz... Mówiłem o meczu w telewizji...ekhm... żebyś zrozumiał... w tym oknie co świeci co widziałeś u znajomych.. tyś jest dupny :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 ja ,Pretor ,H4mm3R [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 11:19_________________________________________________chyba,że któryś z nas odpadnie z wyższych pobudek :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 11:22_________________________________________________ Artur fajny masz ten boodykit
MINIO Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Jak ktoś może wziać jakiś większy młotek aby nie było problemów z rozwalaniem palet.
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 tak ,chyba ,że zasypie dojazd [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 12:09_________________________________________________ Artur fajny masz ten boodykit ,jaśniej proszę [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 12:17_________________________________________________twórcy gwiezdnych wojen wysprzedają rekwizyty
siemian Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 http://tickets2012euro.com/ popatrzcie na flagi na górze strony :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi