DAWIDBORI Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 hm czyli moze moderator :kox: nie moze bedzi ejeszcze dobrze
stach.. Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 witam to gdzie to się spotykamy?pod sarnim?
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 witam to gdzie to się spotykamy?pod sarnim? Auchan
stach.. Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu
slodki79 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nad Bielskiem narazie jest gicior taaa a tu grzmi już...pewnie idzie na Bielsko No i jebło żabami przez Bielsko... ale już cisza i spokój
DAWIDBORI Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu zajedz do szklarza przytnie ci na miejscu i moze nawet przyklei:D
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nad Bielskiem narazie jest gicior taaa a tu grzmi już...pewnie idzie na Bielsko No i jebło żabami przez Bielsko... ale już cisza i spokój a nas ominęło
stach.. Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu zajedz do szklarza przytnie ci na miejscu i moze nawet przyklei:D A co z podgrzewaniem
slodki79 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nad Bielskiem narazie jest gicior taaa a tu grzmi już...pewnie idzie na Bielsko No i jebło żabami przez Bielsko... ale już cisza i spokój a nas ominęło Wiem nawet dalczego Bo różaniec w ręku trzymałeś :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu zajedz do szklarza przytnie ci na miejscu i moze nawet przyklei:D A co z podgrzewaniem teraz nie bedzie potrzebowal ogrzewanego lusterka
wojtekce Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu zajedz do szklarza przytnie ci na miejscu i moze nawet przyklei:D A co z podgrzewaniem zadzwoń jutro do mnie to sprawdze Ci ile kosztuje i czy mam
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 i po spociku..było Szczególne podziękowania dla ekipy Gliwickiej za odwiedziny nas w Bielsku
proton2 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Noo spocik udany Wielkie podziękowania oczywiście dla naszych gości z Gliwic Zdjęcia nie wyszły za rewelacyjnie, szczególnie te jak już było ciemno, ale wrzucę je gdzieś do godzinki myślę.
wojtekce Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 było fajnie chodzi B5 gregorego dzięki za przejażdżkę i wszystkim Gliwiczanom za odwiedziny
DAWIDBORI Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 tak jest dzieki i chwała :notworthy:
proton2 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Oto dzisiejsze fotki Jeszcze raz wielkie dzięki ekipie śląskiej za wizytę Mam nadzieję, że wszyscy bezpiecznie dojechali do domów
Rekomendowane odpowiedzi