kamilvolt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 trudno w środe będe na bank Audiczka już ma Polskie blachy jak co to sorka że nie przybyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 a ilu was było ?? :gwizdanie: był jakiś RS4 albo S4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Po modach jakie chłopcy mają w swoich brykach to prawie wszystkie są RS-y :polew: PS-joke :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 odnosi się do nowych czytamy forum do pół godz. przed wyjazdem na spota . do starych i do nowych następnym razem przyjeżdżamy z kierowcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 odnosi się do nowych czytamy forum do pół godz. przed wyjazdem na spota . do starych i do nowych następnym razem przyjeżdżamy z kierowcami Are you crazy?? nie ma tu gościa co by okiełznął moją furankę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 bo niekt nie chce wsiasc do niej bo jest chyba taka ohydna :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 bo niekt nie chce wsiasc do niej bo jest chyba taka ohydna :polew: :polew: Dokładnie,ale od momentu kiedy Ty swoją furmankę przy mojej postawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 bo jest wlasnie taaaaakaa zjefajna :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Najlepsze są autka takie jak moje - na 14-tkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Najlepsze są autka takie jak moje - na 14-tkach :good: na dodatek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Co tu taka cisza ? Wszyscy tradycyjnie piją czy jak ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 chyba tak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dodałem chłopaki zdjęcia mojej furki jest w dziale A4 B6 dawajcie komenty thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dodałem chłopaki zdjęcia mojej furki jest w dziale A4 B6 dawajcie komenty thx pooglądamy na zywo we środe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dodałem chłopaki zdjęcia mojej furki jest w dziale A4 B6 dawajcie komenty thx pooglądamy na zywo we środe My pooglądamy,a Ty pogadasz z Protonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a kto to Proton ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a kto to Proton ? Oj widzę że kolega słabo się wczytuje na forum :no: A wystarczy trochę poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no powiedzcie i dlaczego muszę z nim porozmawiać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi