slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no powiedzcie i dlaczego muszę z nim porozmawiać ?? Czytajcie a znajdziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hehe, ale mnie wkręca Pewnie chodzi o to, że mamy takie same auta, tylko Twój jest o rok młodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 gorzej jak bedzie musiał pogadać z wielkim bratem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wihuś, możesz zmienić temat na Auchan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hehe, ale mnie wkręca Pewnie chodzi o to, że mamy takie same auta, tylko Twój jest o rok młodszy No właśnie Jednak można się domyśleć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wihuś, możesz zmienić temat na Auchan ? jaki tamat??co w nim złego wyslijcie mi na maila jakies foty to wkleje bo teraz to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wezmę aparat w środę to się coś pstryknie ciekawego. Będzie tylko trzeba gdzieś przejechać, bo nas znów ochrona zj**ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Panowie wiecie jakie luksio zdjątka by były? W plenerze... tylko kurde blaszka nie ma tu chyba takiego fajnego miejsca :mysli: PS-byśmy mieli inaczej niż reszta trzeba obgadać temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 trzeba obgadać temat przy piwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hej wszystkim Mam nie ciekawą wiadomość przed chwilą dzwonił do mnie xandmar leży w szpitalu połamany spadł z rusztowania z 7 metrów połamana miednica i nie tylko prosił o przekazaniu tematu na forum że przez pare tyg. się nie odezwie bo nie ma dostępu do neta ogólne to ma prze....... leży ponad 400km od domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No to nieciekawie ;( [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 21:22_________________________________________________ Pozwoliłem sobie mu poprzeszkadzać i zadzwoniłem do niego. Szczęście w nieszczęściu, że się 'tylko' połamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hej wszystkim Mam nie ciekawą wiadomość przed chwilą dzwonił do mnie xandmar leży w szpitalu połamany spadł z rusztowania z 7 metrów połamana miednica i nie tylko prosił o przekazaniu tematu na forum że przez pare tyg. się nie odezwie bo nie ma dostępu do neta ogólne to ma prze....... leży ponad 400km od domu O ku...rwa to niezaciekawie,bo miednica to ch...wy temat Oby jak najszybciej do nas tu zawitał ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 rzeczywiście lipnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 szkoda chciałbym go poznać w środę, pozdrówka dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 poznasz na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No myślę ostatnio mnie nie było teraz będę na bank jak widziałem że 400 km od bb to nie mam pojęcia gdzie jest jak co to moge pomóc znam kilku dobrych lekarzy ale z tego co wyczytałem to z miednicą to niestety trzeba to "przeboleć".... szkoda spotkamy się napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 powiem wam jedno zaczynam trzezwiec przewalone uczucie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Panowie postaram się Was odwiedzić w tą środe. Czy ktoś chce ramki pod rejestracje od Kercziego, lub kalendarzyki bo moge przywieźć. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Panowie postaram się Was odwiedzić w tą środe. Czy ktoś chce ramki pod rejestracje od Kercziego, lub kalendarzyki bo moge przywieźć. Pozdrawiam serdecznie przywiez cos zapewne wezmiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Panowie postaram się Was odwiedzić w tą środe. Czy ktoś chce ramki pod rejestracje od Kercziego, lub kalendarzyki bo moge przywieźć. Pozdrawiam serdecznie Poproszę o coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi