Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) siemka KFX....co tam ? ostygłeś po tym jak na odcinku 90 km ¼ zbiornika poszła Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrobb Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam. Coś 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 ja mogę być...nawet jakby pogoda dopisała to z Córą ... poszły esy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Grill we środe bo podobno jest duzo chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ostygłem już Artur w Czecho Ale muszę się ustawić z Seves'em bez pasażerów i może w trochę chłodniejszy dzień, bo w sumie to nie dużo mi odjeżdżał tą RS4-ką Mogę być w środę, nie wiem na jak długo, ale mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 to ja Was będę kręcił jadąc kawałek za Wami do kilometra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 lol :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 no dużo CI nie odjeżdżał...fakt.....max klika długości zestawu ........ .......ile długości ma ciągnik + naczepa?? ....nowożeniec może podpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak nie będzie padać to może bym podjechał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ty sam jesteś kufa ciągnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 ale popatrz..on Ci trochę...Ty mi trochę.... te 2,5 wcale nie jest taki złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Szczerze jak na RS4 4.2 to to jakoś za specjalnie nie jeździe. S4 B8 po lekkim sofcie objeżdża to rs jak chce, a o siemianowym golfie nie wspominam. Jedyne plusy to wygląd i dźwięk V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 tylko on ma serię...a każdy porównuje porobione auto do jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ma serię, bo tam jedyny sensowny mod to kompresor za 20k.. Chyba że czyszczenie kolektorów można nazwać modem A soft w S4 B8 to 2k bez mechanicznych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 porównaj swojego koguta jak przywiozłeś on dziś też się tak czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Racja, w wolnossących nie ma co zbytnio zrobić w przyziemnej kasie.. Ale mając zmodowaną serię, fajnie się do takiego przystawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi