Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Hej Oczywiście można przyjechać? Czy tylko zaproszenie dla określonej społeczności?Jak uważasz się za społeczność a4klubu to wpadaj Nie przejmuj się, oni tak tylko wyglądają na kółeczko wzajemnej adoracji.... Nie wprowadzaj gościa w błąd...przecież wszyscy wiemy ,że to prawda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 mi w środę może przeszkodzić jedynie wyjazd po mojego smerfa jak się Stasiu postara to już będzie furka na środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Co zepsułeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Co zepsułeś ? przeciez to 2,5 wiec dziwne pytania zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Co zepsułeś ? Skrzynie biegów Z tym to już wszyscy mieli swoje przejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 ...manuala zepsułeś...?! Respekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 to pisać kto się zjawi w środę, żeby nie było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 to pisać kto się zjawi w środę, żeby nie było.. Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki18m Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Bede;) Jak 2.5 nie padnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ...manuala zepsułeś...?! Respekt NO dało radę w sumie to łożysko w półosi przy skrzyni było winne. tak się kończy bagatelizowanie drobnych usterek Ale w sumie moja furka nie jest w najgorszym towarzystwie, Siemiana Golf mu dotrzymuje towarzystwa to pisać kto się zjawi w środę, żeby nie było.. ja będę Bede;)Jak 2.5 nie padnie;) 2,5 pada tylko u Artura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Bede;) Jak 2.5 nie padnie;) 2,5 pada tylko u Artura Goń się psujo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Bede;) Jak 2.5 nie padnie;) 2,5 pada tylko u Artura Goń się psujo Nie jest tajemnicą że już 3 zepsułeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Bede;) Jak 2.5 nie padnie;) 2,5 pada tylko u Artura Goń się psujo Nie jest tajemnicą że już 3 zepsułeś Znajdź sobie inną osobę do naśladowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Bede;) Jak 2.5 nie padnie;) 2,5 pada tylko u Artura Goń się psujo Nie jest tajemnicą że już 3 zepsułeś Znajdź sobie inną osobę do naśladowania . uczę się od najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Wazeliną zaleciało Kto bierze drewna trochę ???????? Ja jeden worek mam ...ze 2 jeszcze by dobrze było ...rozpałkę mam dzięki za spocika....a do tych co się pytali kiedy spot -jak sie deklarujesz to przyjeżdżaj Edytowane 2 Lipca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 również dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi