Marcin6 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 dziwnie to brzmi no ale BTW dużo nowych się tu odzywało, ciekawe ilu wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 się zobaczy może by pomyśleć i karczka jakiego ogarnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Hi Coś, dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Siemancioro W sumie to reflektowałbym grilla Mega-dawno nie robiliśmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jak o mnie chodzi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 ja jeszcze nie wiem czy dam rade na te chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 ja będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja bym sie skłaniał ku kawie w McD no ale jak tam chcecie Na kawe sie pisze Godz 18 czy 19 bardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 ja jeszcze nie wiem czy dam rade na te chwile w czym Ci trzeba pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja bym sie skłaniał ku kawie w McD no ale jak tam chcecie Na kawe sie pisze Godz 18 czy 19 bardziej? właśnie// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 19? Ale musiał by się ktoś jeszcze zdeklarować....Bo na romantyczną kolację sam na sam z KFX'em w górach to ja się nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja jak coś to tylko kawa w macu, na ognisko brak czasu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No to pisać kto się deklaruje, że będzie przed 19 na Macu w Jasienicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 dajcie znać na kom czy będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Steav - bez jaj... Pisz czy przyjeżdzasz... Wszyscy tu piszcie, to do 18 z groszem się okaże czy będzie spot, bo we 2 czy 3 to nam się nie chce znowu przyjeżdżać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Zróbmy to pro.... Spot Kawa McD 24.02.2016, godz 19:00, Jasienica: 1. Arturro, 2. KFX, 3. Marcin6. I ustalmy, że 4 to minimalna liczba : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Popraw na 5 bo jeszcze Przemo się odezwie Edytowane 24 Lutego 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 sory ale ja odpadam dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No i ch. bombki strzelił No trudno, następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi