Madas Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Będzie jeszcze nie raz okazja ja nie miałem nic na aucie
proton2 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Będzie jeszcze nie raz okazja ja nie miałem nic na aucie Pośmigałem trochę po tym pasie, co potem ochrona się przyczepiła, tam coś musiało być rozlane. A u Was co słychać ? Następny zlot letni musi być chyba od czwartku do niedzieli :>
siemian Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 ZBIERAJ PUNKTY ZA PODPIERDALANIE W PRACY: 1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie; 5 PKT - Niby nieumyślne podpierdolenie; 10 PKT - Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez świadków; 20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym,byle zaistnieć; 30 PKT - Podpierdolenie w obecności świadków; 40 PKT - Samopodpierdolka w cztery oczy z przełożonym; 50 PKT - Samopodpierdolka przy świadkach; 60 PKT - Podpierdolenie do przełożonego w obecności podpierdalanego bez innych świadków; 70 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego przy większej ilości świadków; 80 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny; 90 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający; 100 PKT - Podpierdalanie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czyny tego dokonał sam podpierdalający na spółkę z przełożonym, do którego się podpierdala i wmówienie podpierdalanemu jego winy. Bonusy: * podpierdolenie najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT; ** podpierdolenie zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT; *** dodatkowo 25 PKT - kiedy dzień wcześniej piło się z podpierdalanym jego wódkę, w jego domu
proton2 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Jakie życiowe :>[br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 00:05_________________________________________________ Co tu tak spokojnie ostatnio. Wszyscy na urlopy powyjeżdżali ?
wojtekce Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 myśle że w taką pogode to bez sensu siedzieć w knajpie zostawmy to nastepny tydzień ma sie pogoda spier.......
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 myśle że w taką pogode to bez sensu siedzieć w knajpie zostawmy to nastepny tydzień ma sie pogoda spier....... słusznie...jak tam na urlopie??
siemian Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 kurcze jestem o 100 polskich nowych lżejszy... Wysuszyli mnie dzisiaj w Siewierzu... 203 na 50 :confused4:
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 kurcze jestem o 100 polskich nowych lżejszy... Wysuszyli mnie dzisiaj w Siewierzu... 203 na 50 :confused4: w końcu
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 kurcze jestem o 100 polskich nowych lżejszy... Wysuszyli mnie dzisiaj w Siewierzu... 203 na 50 :confused4: kurcze to Ty szatan jesteś a nie kierowca
proton2 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Widziałem przed chwilą czarnego avancika b5 ze zderzakiem z s-ki i naklejką klubową na tylnej klapie na parkingu na osiedlu górnym borze w skoczowie
moicz Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 to mój wreszcie ktoś mnie dostrzegł :> dobrze że jeszcze stoi ;]
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 bry to jak jutro,gdzie spot ? tak tak jutro grilujemy
proton2 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 to mój wreszcie ktoś mnie dostrzegł :> dobrze że jeszcze stoi ;] Tak podejrzewałem, ale nie od razu kojarzę furki nowych klubowiczów tak tak jutro grilujemy Znów kiełbaski ? :>
moicz Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 w takim razie ja kończe obiad i jade do teściowej umyć OOOO [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 15:33_________________________________________________ to mój wreszcie ktoś mnie dostrzegł :> dobrze że jeszcze stoi ;] Tak podejrzewałem, ale nie od razu kojarzę furki nowych klubowiczów tak tak jutro grilujemy Znów kiełbaski ? :> może jakieś mięsko
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 w takim razie ja kończe obiad i jade do teściowej umyć OOOO [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 15:33_________________________________________________ to mój wreszcie ktoś mnie dostrzegł :> dobrze że jeszcze stoi ;] Tak podejrzewałem, ale nie od razu kojarzę furki nowych klubowiczów tak tak jutro grilujemy Znów kiełbaski ? :> może jakieś mięsko karkóweczke :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja na pewno wezmę jakieś mięsko, bo po zlocie nie mogę patrzyć na kiełbaski
Rekomendowane odpowiedzi