Wihajster Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 ...chyba w zupie mieszałem :> mówiłem,że ci sie k**wa auto sp***doli to sie śmiałeś
siemian Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Wieszak to wszystko przez Ciebie... A tak naprawde to przez tego buraka co siedział koło mnie bo dałem mu na chwile poprowadzić i spierd***... Tak to jest jak sie całe życie renówkami jezdzi i przesiądzie się do czegoś porządnego :> :>
mk4 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 hehe jeszcze się okaże, że Ci wymienia silnik na nowy :D
siemian Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 cos na rozluźnienie atmosfery: Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał, aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki nakazał kierowcy ją śledzić. Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza: - Chcesz pan zarobić stówę? - Jasne! Co mam robić? - Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieźć nas oboje do domu. Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział: - Trzymaj pan ją! A facet krzyknął do taksówkarza: - To nie jest moja żona! - Wiem, k**wa! To moja! Teraz idę po pańską!
piter220v Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 a mi k**wa ktos wyjezdzajac z parkingu zachaczyl o tylnie nadkole i zderzak .. lakier popekany i porysowany ( .. k**wa dorwe h*ja to zrusuje mu maske !!!!
proton2 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Dają jakimś lewusom prawo jazdy to potem tak to wygląda ;( Ja dzisiaj się wlokłem 30km/h z "L"-ką pod Michałowicza i myślałem, że mnie ch*j strzeli. Potem na S1 do cieszyna jakiś cinquechento jechało 70km/h i go zaczął tir wyprzedać, jechali tak dobre 2 km. W końcu nie wytrzymałem i wyprzedziłem na 3-go po pasie serwisowym
siemian Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 nie wierze Proton to napewno nie byłeś Ty... Wyrzedzanie na trzeciego... diabeł się w Tobie odezwał.
proton2 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Niom doprowadzony do ostateczności czasem robię jakieś głupstwa :> A tak poza tym, to dziwne to zachowanie Twojego autka. Niebieski dym wskazywałby na spalanie oleju, ale gdyby turbina padła, to by nie było problemu z odpalaniem. Może jakieś syfne paliwo zatankowałeś ?
mk4 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 nie wierze Proton to napewno nie byłeś Ty... Wyrzedzanie na trzeciego... diabeł się w Tobie odezwał. pewnie miał kur.iki w oczach [br]Dopisany: 24 Lipiec 2009, 14:30_________________________________________________no i siemiana furka ożyła ..... EGR się urwał... po wymianie szczęśliwy użytkownik
Wihajster Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 nie wierze Proton to napewno nie byłeś Ty... Wyrzedzanie na trzeciego... diabeł się w Tobie odezwał. pewnie miał kur.iki w oczach [br]Dopisany: 24 Lipiec 2009, 14:30_________________________________________________no i siemiana furka ożyła ..... EGR się urwał... po wymianie szczęśliwy użytkownik Mówiłem ze pierdoła to bedzie
kamilvolt Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 :good: :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: pieknie siemian to teraz mozesz odpoczywac
siemian Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 pierdoła kosztująca 1400 zł... Ale jak popatrzyłem to i tak nie jest źle. W Polsce sam EGR kosztuje 1440 zł...
Wihajster Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 pierdoła kosztująca 1400 zł... Ale jak popatrzyłem to i tak nie jest źle. W Polsce sam EGR kosztuje 1440 zł... drogo te wakacje wyjdą :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 wszystkich jak zwykle weekend się pojawił a pogoda się zdup... ;/
Wihajster Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 wszystkich jak zwykle weekend się pojawił a pogoda się zdup... ;/ w końcu :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Nareszcie można trochę odsapnąć od tego upału Na takie dni fundnąłem sobie Xbox-a :>
wojtekce Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Nareszcie można trochę odsapnąć od tego upału Na takie dni fundnąłem sobie Xbox-a :> no to se pograsz
mk4 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Nareszcie można trochę odsapnąć od tego upału Na takie dni fundnąłem sobie Xbox-a :> :polew: dni kiedy można wypocząć będziesz ciupał ...
Rekomendowane odpowiedzi