Baddy Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie rób z Godzica idioty bo drugiego kropa zaliczysz :polew:
MARiOLiNi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to są prawdopodobnie koszty powiadomienia Ciekawe czy mają nr mojego konta Zacznę od tego, że szukają nie tej osoby, to nie moje nazwisko. Jak napiszą prawidłowo, to jestem bezrobotny, oczywiście konta nie mam, a zwrotu podatku to może kilka zł będzie. Ale raczej się nie uda uniknąć płacenia z tego co ostanio ... czytałem o akcji to nie mają prawa ci ściągnąć z konta pieniędzy... a no z manadatem to zawsze jest tak ze trza zapłacić http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090812/AUTO01/252652310
godzic Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 mariolini dziekuje siemian poczytaj najpierw potem, pier**l swoje pseudo prawo:P
siemian Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 to są prawdopodobnie koszty powiadomienia Ciekawe czy mają nr mojego konta Zacznę od tego, że szukają nie tej osoby, to nie moje nazwisko. Jak napiszą prawidłowo, to jestem bezrobotny, oczywiście konta nie mam, a zwrotu podatku to może kilka zł będzie. Ale raczej się nie uda uniknąć płacenia z tego co ostanio ... czytałem o akcji to nie mają prawa ci ściągnąć z konta pieniędzy... a no z manadatem to zawsze jest tak ze trza zapłacić http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090812/AUTO01/252652310 ooo dobrze wiedzieć. To nie tyczy się w takim razie mandatów ale wszyskich należności ściąganych przez komornika skarbowego. To się ostatnio zmieniło. Ale prawda jest taka że napewno to poprawią niestety bo jest to ewidentna luka prawna i konflikt dwóch ustaw. Ciekawe jak jest w przypadku komornika sądowego...[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 00:18_________________________________________________wzystko zależy od interpretacji bo jeśli kiedyś podałeś US numer konta to mogą Ci go zająć
godzic Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 no tylko teraz jest właśnie takie mały motyw z tymi należnościami ... w momencie kiedy pracujesz i rozliczasz się to oni sobie odbiją to ze zwrotu na początku roku.... bo wtedy przez urząd skarbowy to bezpośrednio idzie
Baddy Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zmienie troche temat :> grał ktoś z Was kiedyś może w gry z użyciem kamer internetowych?
piter220v Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 elo padaki .. znowu jazda jak widze chce Wam sie mozgi wysilac na glupie przekrzykiwanie sie czyja stara jest wiekszym hardcorem ?
proton2 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 09:31_________________________________________________ Zmienie troche temat :> grał ktoś z Was kiedyś może w gry z użyciem kamer internetowych? A na czym taka zabawa miałaby polegać ? I nie mam tu na myśli rozbieranego pokera :>
Baddy Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 :hi: Zmienie troche temat :> grał ktoś z Was kiedyś może w gry z użyciem kamer internetowych? A na czym taka zabawa miałaby polegać ? I nie mam tu na myśli rozbieranego pokera :> A no stoisz przed kamera i grasz w jakies bardzo proste gry za pomoca wlasnego ciala [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:04_________________________________________________Na tej stronie jest filmik pokazowy http://www.brontesprocessing.com/pl/gry
piter220v Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 k**wa zdjecia nie umieszcze .. dobra nie udalo mi sie hyhy
Baddy Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ku***a zdjecia nie umieszcze .. dobra nie udalo mi sie hyhy
proton2 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 :hi: Zmienie troche temat :> grał ktoś z Was kiedyś może w gry z użyciem kamer internetowych? A na czym taka zabawa miałaby polegać ? I nie mam tu na myśli rozbieranego pokera :> A no stoisz przed kamera i grasz w jakies bardzo proste gry za pomoca wlasnego ciala [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:04_________________________________________________Na tej stronie jest filmik pokazowy http://www.brontesprocessing.com/pl/gry Hmm... nie mam nawet kamerki żeby spróbować, ale wygląda ciekawie.
Baddy Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 To jest za***ista zabawa jak sa ze 4 osoby i po 4 piwkach - ubaw gwarantowany!
kamilvolt Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 :polew: Baddy no przeje*** jest ta gra haha grałem w nią kiedyś z kumplami frajda niezła :naughty: kupuje chyba licencje :>
piter220v Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 jakos mnie to nie przekonuje ... ciekawe jaka szybka reakcja jest na ruchy .. poza tym z tego co widac po filmiku raczej trzeba miec za soba gola sciane .. najlepiej biala czeknijcie to ..
Rekomendowane odpowiedzi