Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heh szybki z ciebie informatyk:] wcale nei jest powiedziane ze tylko system:D

Opublikowano

powiedziałem że prawdopodobnie ;) musiał bym zobaczyć co się dzieje na własne oczy...

Opublikowano

w sobote go podrzucę koledze który go składał luknie co dasie zrobić

godzic dzięki za porady :notworthy:

Opublikowano

w sobote go podrzucę koledze który go składał luknie co dasie zrobić

godzic dzięki za porady :notworthy:

no to gitarka ;) na pewno to opanuje ;) nie ma za co ;)

Opublikowano

Jestem już po formacie, od poniedziałku będę w Krk to podejdę po pamięć.

Opublikowano

wojtek :) prawdopodobnie tylko system się posypał

http://windows.howto.pl/artykuly,windows-31-134-1.html

[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 21:15_________________________________________________chcesz to ci to naprawie... obędzie się bez kosztów ;)

i to się nazywa pomoc klubowiczów - godzic :good: :good: :good:

a tak wogóle to dobry wieczór Panom :hi:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 00:33_________________________________________________jesli chodzi o znajomosci na sprzecie to ja......moge zawsze pomoc przy........odsniezaniu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 00:35_________________________________________________a tak zmieniajac temat, mam pytanie co do "hujków" bo dzis wieczorem jak wracalem z pracy, standardowo stali na bystrzanskiej przed vienna z suszarka, ale była dosc mocna mgla a oni stali wogole nie oswietleni - wszystko pogaszone, ktos na CB sie darl, ze dzwonil na 997 i powiedzieli mu ze "hujki" musza miec podswietlonego koguta, inaczej obywatel nie ma obowiazku sie zatrzymac i ze sie z nimi skontaktuja by wlaczyli podswietlenie, ja sie zatrzymalem w kauflandzie na jakies 15 minut, potem ruszylem w strone bystrej oczywiscie nie wiecej niz 60 km/h i te "hujki" nadal mieli zgaszonego koguta jak ich tylko minalem zaczalem nadawac wulgarne slowa w ich strone z nadzieja, ze mnie slysza. Mam pytanie czy ktos z Was wie jak to wyglada od strony prawnej? Czy koles z CB naprawde dzwonil na 997 czy tylko tak gadal? Bo niby jest tak, ze jesli sa w terenie zabudowanym to nie musza byc widzoczni :wallbash:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 00:50_________________________________________________widze, ze wszyscy poszli juz spac, badz dupczyc, wiec udanej nocy zycze i mam nadzieje, ze jutro rozwiejecie moje watpliwoci good night :decayed:

Opublikowano

taka prawda .... ze nic nie wskórasz ;) [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 00:59_________________________________________________ja nie śpię ja czuwam, żeby nam forum nie za***ali w nocy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

taka prawda .... ze nic nie wskórasz ;) [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 00:59_________________________________________________ja nie śpię ja czuwam, żeby nam forum nie za***ali w nocy :polew: :polew: :polew:

taki dobry duch z Ciebie...

nic nie potrzebuje wskurac bo mam Cb i mam ich gleboko w zadzie :polew:

tylko sie zastanawialem co i jak :mysli:

tak czuwasz, ze by juz dawno za***ali forum na Twojej zmianie :no:

Opublikowano

A my z Mackiem skończyliśmy rezanko jak za starych dobrych czasów...

Niestety celem dzisiejszego rezanka nie było ulepszenie czegoś w aucie a naprawa.

Chodziło o mój fotel który od roku był fotelem coraz bardziej bujanym.. :) :)

Jak zwykle u mnie rezanko na pełnym spontanie. Siemian + wiertarka + fotel = emocje gwarantowane. :naughty: :naughty:

Ale co naważniejsze nie mająć w ogóle sprzetu przygotowanego udało się sprawe załatwić.

Jest to sposób tymczasowy i jeśli znowu sięzepsuje to wiemy przynajmniej co przygotować.

Maciuś, Piter- wielkie, wielkie dzięki.

Zdjęcia może jutro jakieś wrzuce.

Piter pokaż filmik :>[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 01:14_________________________________________________ide zaraz spac bo jutro na rano do pracy trza spadać

Opublikowano

godzic - dobranoc i oby parkingowi nie pilnowali tak naszych aut jak Ty naszego forum :polew:

Opublikowano

Godzic- Nasz Nocny Pasterz :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

jestem jestem czuwam ;) ja wszytko widze :cool1:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 01:24_________________________________________________Pany dawać 4 strony do 900 brakuję ;) każdy ma jutro się przywitać 2 razy [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 01:25_________________________________________________ :polew: :polew:

Opublikowano

no to ja mówie dobranoc :)

Opublikowano

Witam Panowie :hi: jak ja kocham późno chodzić spać i wcześnie wstawać :)

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

:hi:

Godzic pytałeś jak się sprawa rozwiązała, wkur.wi.ła mnie paroma tekstami, między innymi powiedziałem że w tym tygodniu nie mam i tak czasu, a ona zachowuje się jakby to miało być tu i teraz a przecież ma drugą zmianę więc i tak nie ma kiedy bo się nie zamierzam włóczyć po zadupiach o 11 w nocy bo rano wstaję, to zaczęła sobie do tego układać swoją bajkę, że nie chcę, że coś tam, że się boję :polew: :polew: a takie coś działa mi na nerwy najbardziej a ja z natury nerwowy jestem :disgust: i się trochę pokłóciliśmy można powiedzieć :polew: :polew: :polew:

Na szczęście nie jestem wyposzczony i jak mam czas i chęć to spotykam się z taką jedną która przynajmniej nie ma faceta a układ między nami jest jasny :tongue4: do tego nie musimy tego robić w samochodzie :cool1:

Może to i dobrze ...

Piątek... chyba się najebie bo ten tydzień jakiś taki poje.bany

Opublikowano

Witam Panowie :hi: jak ja kocham późno chodzić spać i wcześnie wstawać :)

Godzic chyba będe cie lobbował na moda bo jesteś permanentnie obecny na forum :naughty::decayed:
Opublikowano

:hi:

Godzic pytałeś jak się sprawa rozwiązała, wkur.wi.ła mnie paroma tekstami, między innymi powiedziałem że w tym tygodniu nie mam i tak czasu, a ona zachowuje się jakby to miało być tu i teraz a przecież ma drugą zmianę więc i tak nie ma kiedy bo się nie zamierzam włóczyć po zadupiach o 11 w nocy bo rano wstaję, to zaczęła sobie do tego układać swoją bajkę, że nie chcę, że coś tam, że się boję :polew: :polew: a takie coś działa mi na nerwy najbardziej a ja z natury nerwowy jestem :disgust: i się trochę pokłóciliśmy można powiedzieć :polew: :polew: :polew:

Na szczęście nie jestem wyposzczony i jak mam czas i chęć to spotykam się z taką jedną która przynajmniej nie ma faceta a układ między nami jest jasny :tongue4: do tego nie musimy tego robić w samochodzie :cool1:

Może to i dobrze ...

Piątek... chyba się najebie bo ten tydzień jakiś taki poje.bany

no to jak tak się zachowuje to trzeba było wystrzelać laske pałą po pysku :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Elo siemian przy pracy

siemian.png

:polew: