Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No spocik udany, wszyscy się wygadali, to teraz mamy ciszę :>

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No spocik udany, wszyscy się wygadali, to teraz mamy ciszę :>

e tam wygadali :) ja bym mogl gadac w nieskonczonosc .. fajnie bylo .. mnie sie podobalo :) tak ilosciowo nieduzo osob ale przyjemnie :good:

i czolem z ranca ... :hi:

godzic smaruj dupe .. bedep o ciebie kolo 15 !!! :sexinbed:

Opublikowano

godzic smaruj dupe .. bedep o ciebie kolo 15 !!! :sexinbed

:hi: ale najpierw niech ja w końcu umyje :polew:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Witam - nowy jestem w tym temacie...znaczy nie udzielałem się tu jeszcze:)) Zatem się przedstawię. Wojtek, Bielsko-Biała, A4 AFN 1998r śmigam od lipca 2009 :)

Piszę do was, kolegów z Bielska i okolic, z prośbą o polecenie dobrego lakiernika, który robi ładne polerki lakieru i poprawiłby kilka niedociągnęć i rysek na moim aucie :) Ktoś miał szanse coś takiego wykonać, ma kogoś godnego polecenia, kto nie spali lakieru polerując szlifierką kątową z tesco? :)

Opublikowano

witaj :hi: :hi: :hi:

Przyjedziesz na 5 spotów (będziemy podbijać Ci pieczątki) to dostaniesz wyczerpującą informacje...

... nie no żartuje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A może napiszesz nam dlaczego wcześniej się tu nie udzielałeś, a zacząłeś dopiero jak masz jakiś problem i szukasz pomocy :decayed::naughty:

A tak w ogóle to witam serdecznie

Opublikowano

Przyjedziesz na 5 spotów (będziemy podbijać Ci pieczątki) to dostaniesz wyczerpującą informacje...

widzę, że wciąż pamiętasz jak do nas zacząłeś jeździć i odbijałeś kartę :polew::kox::naughty:
Opublikowano

Bo jestem z natury nieśmiały ;(

Zima była, w zimie się myślało o lakiernikach i polerkach... stwierdziłem, że na wiosnę trza dodać blasku lakieru ;) lakierowi :D Nie wiem czy traktować to w kategorii problemu... wolę po prostu zapytać doświadczonych (mam nadzieję) osób (nie śmiem napisać jeszcze "kolegów), niż wierzyć "wujkowi google" który na pytanie "lakiernik bielsko" odpowie niecałym tysiącem adresów i nie powie kto jest dobry, a kto niekoniecznie.

A gdzie te pieczątki sobie na spotach przybijacie? :kox: Jakaś legitymacja? ZBOWiD'owca może być?? ;)

Opublikowano

widzę, że wciąż pamiętasz jak do nas zacząłeś jeździć i odbijałeś kartę :polew::kox::naughty:

tiaaaa to były czasy.

Nie no ja przyjechałem bo chciałem żeby mi ktoś buty wyczyścił :polew: :polew: :polew:

A gdzie te pieczątki sobie na spotach przybijacie? :kox: Jakaś legitymacja? ZBOWiD'owca może być?? ;)

:mysli: a masz paszport polstau?

Opublikowano

A na karcie rowerowej nie możecie przybić? Prawo jazdy z Legolandu gdzieś mam... nada się?

Opublikowano

A na karcie rowerowej nie możecie przybić? Prawo jazdy z Legolandu gdzieś mam... nada się?

No popatrz jak się rozkręcasz...ja tam nie widzę nieśmiałości :cool1: Do zobaczenia w przyszłą środę na spocie :wink4:
Opublikowano

A ja chciałem tylko o lakiernika/polerkę zapytać... ;(

Opublikowano

No popatrz jak się rozkręcasz...ja tam nie widzę nieśmiałości :cool1: Do zobaczenia w przyszłą środę na spocie :wink4:

no na spota zapraszamy .. wihajstra i tak nie bedzie wiec go nie zobaczysz :))) :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 09:59_________________________________________________co do polerki to nie mam pojecia .. tez mam zamiar to zrobic jak zima minie ... wiec wtedy bede sie orientowal

Opublikowano

no na spota zapraszamy .. wihajstra i tak nie bedzie wiec go nie zobaczysz

już dzisiaj wiem , że będę :naughty:
Opublikowano

no na spota zapraszamy .. wihajstra i tak nie bedzie wiec go nie zobaczysz

już dzisiaj wiem , że będę :naughty:

sieeeeee okaze :)

ale urrrrrwali ....

Rally Crash Complication XII

Opublikowano

przywieź auto. 2 butelki wódki to Ci z piterem taką polerke zrobimy że hej...

po pijaku to róznych pomysłów się dostaje... dzwonienie do Godzica, "pożyczanie" łopat do śniegu... itepe itede...

Opublikowano

No rzeczywiście hardcore... ;)

Opublikowano

Witka :hi: