siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Gryfi wczoraj Cie widzałem... Pisałem na widziany widziana ale chyba nie czytałeś... I powiem że rzuca się w oczy ten czerwony kolor... Wdać że furke chyba pucowałeś przez miesiąc :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 czolem ... i lzejszy o 100 zetkow .. ale przynajmniej nie dali mi 10 pkt w zorach .. pieknie rozpoczety tydzien .. trzeba jakos zaczac ogarniac robote .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Gryfi takiej kierownicy szukasz ?? http://moto.allegro.pl/item996060426_kierownica_trzyramienna_sport_audi_s2_s4_s6_rs2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 uuu no to przygode miałeś :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_2010_glosowanie-t115921.0.html panowie głosowaliście? Nie mówie że na mnie ale ogólnie im więcej osób zagłosuje tym lepiej :naughty: tak głosowałem na Ogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ale dzisiaj tiry zakorkowały drogi.... Ku**a mieliśmy mieć na dzisiaj importy a tu zatrzymali ich na granicy w sobotę Bo pogrzeb to trzeba w całej Polsce wstrzymać ruch tirów, no co za paranoja jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 uuu no to przygode miałeś :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_2010_glosowanie-t115921.0.html panowie głosowaliście? Nie mówie że na mnie ale ogólnie im więcej osób zagłosuje tym lepiej :naughty: tak głosowałem na Ogra No to dobrze... Takie było moje zamierzenie, żeby małomiasteczkowym ludziom to zdjęcie się nie spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ale dzisiaj tiry zakorkowały drogi.... Ku**a mieliśmy mieć na dzisiaj importy a tu zatrzymali ich na granicy w sobotę Bo pogrzeb to trzeba w całej Polsce wstrzymać ruch tirów, no co za paranoja jakaś Też czekam jadą szmaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 z łUkrainy...??? jak będą jakieś fajne o możesz mi jedną wyleasingować, postawi się przy drodze to będzie zarabiać :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 z łUkrainy...??? jak będą jakieś fajne o możesz mi jedną wyleasingować, postawi się przy drodze to będzie zarabiać :decayed: nie wiem za ile będzie chciała ale chętnie spytam Dobra bo przyjechał... pare ton szmat lece narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://www.sadistic.pl/daj-kobiecie-wozek-golfowy-vt37755.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :hi: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hehe zastanawiałem się czy jest jakaś statystyka kto ile napisał wiadomości w wątku Bielsko-Biała, hehe i Baddy powiedz mi jak to jest ? na spotach cie nie widać a w pierwszej 6 jesteś hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 o widze ze wysoko jestem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Panowie.którzy sa uprawnieni do karty rabatowej dostana ją na najbliższym spocie bo właśnie doszły do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ok .. tylko badz zeby mi ja przekazac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ok .. tylko badz zeby mi ja przekazac ... a kim ty kur....a w ogóle jestes,że sie karty domagasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ok .. tylko badz zeby mi ja przekazac ... a kim ty kur....a w ogóle jestes,że sie karty domagasz :good: :good: Wow, musze dużo postów produkować bo Wojtuś mnie goni....[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 15:00_________________________________________________ Panowie.którzy sa uprawnieni do karty rabatowej dostana ją na najbliższym spocie bo właśnie doszły do mnie kurcze, czyli dostaniemy ja na najbliższym spocie na którym będziesz czyli za jakieś pól roku... :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi