Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 spadantos myślałem , że będzie gorzej jak na 1 raz , ale fajne z was chłopoki , dzięki za mile przyjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no bo piter to łatwa d*pa jest... po zlocie powinieneś to wiedzieć... :polew: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 19:44_________________________________________________podobno cała polska jużto wie :naughty: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 19:45_________________________________________________tylko jak zobaczysz taki wzrok pitera to lepiej od razu leć do sklepu po wazeline... ....żeby nie było... z tą wazeliną to mi godzic mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A tyt co??w profilu Bielsko Biała a na spota przyjechac to nie łaska?? :gwizdanie: zobaczył byś jak sie szlachta bawi przyjadę w następnym tyg. dopiero co nie dawno się przeprowadziłem he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A tyt co??w profilu Bielsko Biała a na spota przyjechac to nie łaska?? :gwizdanie: zobaczył byś jak sie szlachta bawi przyjadę w następnym tyg. dopiero co nie dawno się przeprowadziłem he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A tyt co??w profilu Bielsko Biała a na spota przyjechac to nie łaska?? :gwizdanie: zobaczył byś jak sie szlachta bawi no a jak będziesz miał szczescie to przy szlachcie zobaczysz też Wihajstra :polew: w końcu ktoś musi nam tego grilla rozpalać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no a jak będziesz miał szczescie to przy szlachcie zobaczysz też Wihajstra :polew: w końcu ktoś musi nam tego grilla rozpalać :polew: a kto jest zaopatrzeniowcem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A tyt co??w profilu Bielsko Biała a na spota przyjechac to nie łaska?? :gwizdanie: zobaczył byś jak sie szlachta bawi no a jak będziesz miał szczescie to przy szlachcie zobaczysz też Wihajstra :polew: w końcu ktoś musi nam tego grilla rozpalać :polew: Tylko pamietaj,żebyś kupował wiecej żarcia na spoty bo Siemian zawsze przyjeżdza i żebrze jak rumun pod sferą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :polew: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 19:56_________________________________________________ no a jak będziesz miał szczescie to przy szlachcie zobaczysz też Wihajstra :polew: w końcu ktoś musi nam tego grilla rozpalać :polew: a kto jest zaopatrzeniowcem?? jakto kto? Ty :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A tyt co??w profilu Bielsko Biała a na spota przyjechac to nie łaska?? :gwizdanie: zobaczył byś jak sie szlachta bawi no a jak będziesz miał szczescie to przy szlachcie zobaczysz też Wihajstra :polew: w końcu ktoś musi nam tego grilla rozpalać :polew: Tylko pamietaj,żebyś kupował wiecej żarcia na spoty bo Siemian zawsze przyjeżdza i żebrze jak rumun pod sferą chyba jak rumuńska panda :polew: ... Pan da, Pan da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jakto kto? Ty :decayed: dobra to ja zawsze będę zaopatrywał w ogień i miał zapalniczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jakto kto? Ty :decayed: dobra to ja zawsze będę zaopatrywał w ogień i miał zapalniczkę sorki ale ten etat jest już zajęty.Ja zawsze przywożę ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jakto kto? Ty :decayed: dobra to ja zawsze będę zaopatrywał w ogień i miał zapalniczkę sorki ale ten etat jest już zajęty.Ja zawsze przywożę ogień zgadza sie co najwyżej możesz wozic grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zgadza sie co najwyżej możesz wozic grilla po h*j jak każdy ma swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 cała prawda o tym dlaczego nie przyleciał Barack Osama :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 20:14_________________________________________________http://maselko.net/guziki/ :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 poznajecie tego zamaskowanego kolesia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 panowie jest w ankiecie możliwa zmiana głosu jak ktoś chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jeśli chodzi o tą ankietę to już zaproszenie poszło ale nie wiem czy ktoś przyjedzie. jeśli już to może 2 autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jeśli chodzi o tą ankietę to już zaproszenie poszło ale nie wiem czy ktoś przyjedzie. jeśli już to może 2 autka. moze kuzyna namowie to beda trzy autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jeśli chodzi o tą ankietę to już zaproszenie poszło ale nie wiem czy ktoś przyjedzie. jeśli już to może 2 autka. moze kuzyna namowie to beda trzy autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 k**wa ale za spamowaliście ! ja jestem Szef super pedał ! WYPIERDOLĘ WAS Wszystkich [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 21:55_________________________________________________z kąd te 25 głosów bo nie ogarniam tego [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:03_________________________________________________http://www.sadistic.pl/k**wa-moje-pole-vt28284.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi