Opublikowano 14 Stycznia 200917 l drugi raz taki przypadek miałem a jeszcze nie podłączyłem vaga :gwizdanie:
Opublikowano 14 Stycznia 200917 l WIHAJSTRA NIE SLUCHAJ BO SIE NIE ZNA OSTATNIO GO KONDUKT POGRZEBOWY WYPRZEDZAL POD CMENTARZEM TAK ZASOWAŁ A OPONY MA OD NOWOSCI JESZCZE PEWNIE:d HEHE
Opublikowano 15 Stycznia 200917 l WIHAJSTRA NIE SLUCHAJ BO SIE NIE ZNA OSTATNIO GO KONDUKT POGRZEBOWY WYPRZEDZAL POD CMENTARZEM TAK ZASOWAŁ A OPONY MA OD NOWOSCI JESZCZE PEWNIE:d HEHE to był kondukt pogrzebowy?? jechał tak szybko,że nie zdążyłem zauważyć
Opublikowano 15 Stycznia 200917 l To was za dużo nie było szkoda że nie dałem rady ale za tydzień na 100 jestem Wojtek to ja się chyba z tym wirusem wstrzymam jeszcze
Opublikowano 15 Stycznia 200917 l To was za dużo nie było szkoda że nie dałem rady ale za tydzień na 100 jestem Wojtek to ja się chyba z tym wirusem wstrzymam jeszcze twoja sprawa ja nie żałuję
Opublikowano 15 Stycznia 200917 l [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 20:23_________________________________________________wojtek cóż to robisz :gwizdanie: na zimnym sie nie zyluje auta
Opublikowano 15 Stycznia 200917 l [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 20:23_________________________________________________wojtek cóż to robisz :gwizdanie: na zimnym sie nie zyluje auta ty przecież chyba wiem ale takie coś tak czy tak nie powinno mieć miejsca
Opublikowano 15 Stycznia 200917 l podłącz vaga zobaczymy czy sa jakież błędy... tak zrobie [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 20:31_________________________________________________zgaszony około godziny na spocie więc nie ostygł odpalony przed ruszaniem jakieś 10 min ruszam daje but i kicha kopcił i nie chodził na wszystkie potem mu przeszło nawet go nie gasiłem może zbieg okolicznosci jutro podepne vag to zobaczymy
Opublikowano 15 Stycznia 200917 l hmmmm Mapa w Navi dziwne sproboj ja odlaczyc moze cos pomoze pewnie za duzo pradu bierze