[ALL B6] Problem z klimatyzacją, nie działa climatronic
0

    5 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Gość bialyeg

    Witam. Kupiłem Audi A4 b6 1,9 TDI 131 KM 2002 r. i po wymienieniu rozrządu na drugi dzień climatronic przestał chłodzić. Wymienione zostały wszystkie filtry, i został nabity nowy płyn (gaz) chłodzący. Czy może byc problem z elektroniką czy sprężarką.

    Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Porponuję zapiąć VAG-a i odczytać błędy.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    może wypięta kostka od sprężarki :cool1:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Gość bialyeg

    Dzięki. A i jeszcze od problemu z chłodzeniem (przypominam climatronic nie CHŁODZI a grzeje normalnie ) pojawia sie problem z lampami przednimi- szybko się żarówki przepalają to moze mieć cos wspólnego z elektroniką klimy??? moze sa zle kable po podlaczane , i moze dlatego clima nie chŁodzi i żarówki sie przepalają ??

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zarówki związku z klimą napewno nie mają kolego.

    A wracając do zarówek to mi tez się często przepalały do czasu az nie wymieniły obydwu odrazu i od pól roku odpukać mam spokój a wcześniej raz w miesiącu mi się przepalała.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się
    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    • Nowi użytkownicy