Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Odpalił zgasł i odpala...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie

Co mogło się stać...

Dzisiaj idę do garażu wyciągnąć swoją niunie a tu takie coś..

Wsiadłem, odpalam .. odpalił nie zdążyłem wbić wstecznego i zgasł... Przy tym na fis 0 błedów.. check - OK... próbuje go odpalić.. kręce kręce kręce i nic :/ próbowałem pare razy.. i nic..

No to vag... skan 0 błedów... obejrzałem silnik 0 wycieków.. paliwa połowa baku.. bezpieczniki OK.. wiec myślimy ze znajomym odłaczyć aku.. odłaczylismy chwile sobie pobył bez aku.. podłaczylismy.. kręce i d*pa... dziwne bo po pierwszym kręceniu wywaliło mi na chwilę oilcośtam taki symbol czerwony z takim czymś.. kręcę drugi raz i zaczął załapywać załapywać.. no i odpalił...

Skan vag.. 0 błedów... odplałem go już z 10x i all OK..

jak juz zaczą łapać to tak jak przy wymianie filtra paliwa jak nie zalałem go ropą :/ tak jak by zapowietrzony był.. ale jakim cudem??

Co może być? Pompa pada? Wtryski :( Czy po prostu coś w paliwie było i coś zatkało? Paliwo oczywiście ze stacji zaden szrot.. orlen.. jak mogę zalewam vipower zawsze... Filtr paliwa, oleju, olej i inne wymieniane 400-500km temu

Pozdro!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dokladnie to samo co w moim 1z I DO TEJ PORY TAK WLASNIE sie dzieje i teraz za kazdym razem nie mam pojecia co to jest odpalanie wyglada jak starej 330 ciagnika na wylaczonej kompresji.pomocy.Pompa zrobiona wtryski nowe

Opublikowano
  • Autor

sorry za ot ale ta wiadomosć miała być DELETED :)

Opublikowano

a sprawdz przy filtrze paliwa czy paliwo nie cofa ci sie z powrotem z pompy, czasem te male oringi przy filtrze sa felerne i dostaje sie tam powietrze. Jesli odlaczales aku to sprobuj jesli masz odpalic go z drugiego kluczyka, bo czasem po odlaczeniu calkowicie aku immobiliser swiruje.

Opublikowano

Oringi albo wężyki, trudno dostrzec dziurkę, ale jak jest to powoli się cofa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a powiedz jak zalewasz paliwo to jaki kolor ma ? raz miałem przypadek ze odpalił na 2 sekundy i zgasl, a potem nie dało sie odpalić , wystarczyło włączyć świece i odpalił ;], a tak do tematu to może sprawdź kąt wyprzedzenia zapłonu,

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

podepne sie mam taki problemik w afn zapali wbijam wsteczny nie zawsze ale tylko na wstecznym i gasnie wywala bezpiecznik 15a nr.31 co to może byc wsteczne swiatła i czujnik są ok