Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[audi a4 b5] czarna w sedanie AUDICZKA :) NOWY LICZNIK :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jozek726 widzę, że już zegary masz upatrzone? :naughty: Dobry wybór ładniejszych do B5 nie da się założyć :wink4: Czyżby zdjęcie z moich wstawek na forum? :) Doszły już felgi do Ciebie? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hehe zegary fajne i widzi mi sie to nieziemsko ale zegary założe na 1/2 fis juz mam licznik kupiony tylko szukam dobrego fachowac zeby mi je zrobił ;) a wszystko możlie ze to Twoje foto ;) jest the bedt i gratuluje auta rafalekx :) pozdro[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 21:52_________________________________________________felg niestety jeszcze nie mam ;( myśle ze około wtorku sie zjawią :)[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 22:06_________________________________________________fele juz doszły ale kasy na opony nie ma :( ale idzie zima to letnie pójdą w dół :D

a potrzebowałbym 225/45 R17 kto ma prosze pisać :)[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:08_________________________________________________zmieniony licznik:

było tak:

c0744c52e673655cmed.jpg

a jest tak :)

8d36ca5b061e91bfmed.jpg

foty po ciemku wstawie wieczorem )

Opublikowano

jak już bawiłeś się w licznik to dlaczego nie pełny FIS ?? :no:

Opublikowano

Wiesz ile jest zabawy z tym ? :shocked:

Masa czujników itd.

Opublikowano

no jest zabawy nawet na takim 1\2 fis ale warto sie bawić.

Opublikowano

Warto, warto ale z pełnym FISem chyba 2x tyle roboty

Opublikowano

no napewno 2x tyle z tym ile bło pipeszenia to szok...

Opublikowano

Wiesz ile jest zabawy z tym ? :shocked:

Masa czujników itd.

:blink: Ale o co Ci konkretnie chodzi? Że co? Ty myślisz że każdy co zakłada pełny FIS ma wszystko podpięte jak to jest ori? :gwizdanie: No mi np. nie chciało się bawić w te wszystkie czujniczki :decayed: W sumie zależało mi głównie tylko na estetyce i poprawie wyglądu wnętrza :wink4: I nie marudźcie, że aż tyle roboty z tym jest :) 2 godzinki i micha uśmiechnięta od ucha do ucha :kox: warto :good: Mogłeś założyć chromowane ringi :wink4:

Opublikowano

Można i tak ale czy to ma sens ?

To tak jakby wstawić wskaźnik doładowania turbiny ale go nie podłączać..... tak dla estetyki wnętrza :decayed:

Opublikowano

Można i tak ale czy to ma sens ?

To tak jakby wstawić wskaźnik doładowania turbiny ale go nie podłączać..... tak dla estetyki wnętrza :decayed:

No akurat nie rozumiem o co Ci chodzi :) większość czujników już jest i wystarczy tylko piny dobrze poprzepinać :) Mi zostało podpiąć tylko 4 czujniki, a podstawowe funkcje typu spalanie itp. są i śmigają jak trzeba :) Z tym akurat nie ma dużo roboty :wink4: A to że nie będę miał full rzeczy tak jak w ori FISie to akurat małe piwo :) Da radę to ogarnąć ale trzeba posiedzieć.

Opublikowano

Spoko, zrozumiałem że masz tylko ekran a większość funkcji nie działa :decayed:

:wink4:

Opublikowano

fajna seria, wrzuc tylko fotki z nowymi felgami i doloz ringi do licznika, koszt niewielki, robota na 30min a efekt spory:)

no i fotki z zatoki puckiej :>, mmm, pamietam jak dzis jak 2lata temu w wakacje nie bylo zadnej wolnej miejscowki we wladyslawowie i przyszlo mi kimac w aucie nad ta zatoka, zaparkowalem frontalnie do wody, raniutko obudzilo mnie slonce, labedzie i jeszcze zrobilem wtedy super foto session mojej bylej kochanej r19 1,8 16V, aahhh, rozmarzylem sie:) :)

powodzenia w uzytkowaniu Audi, masz ladna sztuke, oby sluzyla jak najdluzej i najlepiej:)

Opublikowano

Spoko, zrozumiałem że masz tylko ekran a większość funkcji nie działa :decayed:

:wink4:

Większość funkcji działa, tych najbardziej potrzebnych :tongue4: A te mniej potrzebne nie :tongue4: Już nie róbmy OT :wink4:

Ładne auto :decayed:

Opublikowano

do alusek szukam opon 225/45 17 nie wiecie o jakiś tanich??? bo na nowe albo prawie nowe mnie nie stać niestety ;(

Opublikowano

Autko ładne ale felgi naprawde tu sa inne potrzebne. te kolpaki VW nie pasuja. Hak w zaleznosci czy Ci sie przydaje albo sciagnac albo wyłozyc troche kasy i załozyc sobie sciagany.

Silniczek fajny. aA ile przejechane?

Niech słuzy. pozdro

Opublikowano

przewjechane około 180 tyś ogólnie ładnie sobie chodzi... a hak ściągne bo nie używam go wogóle... :naughty: