Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [B5 AGB] Audi S4 V6 Biturbo by LCQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie nie wiem, przeglądam temat hebli 300mm i jakoś zawsze z tyłu klocek tak słabo bierze i nie daje mi to spokoju.

Kiedy jakiś spot ? :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

doszły również DP do zestawu z RS4 B5 (nosb :cool1:), oraz 6 wahaczy przód góra oraz końcówki drążków :decayed: (zaraz wkleję na 1 stronę foty)

P.S. jak będzie czas to będzie i spot :decayed:

Opublikowano

Musisz znaleść chwilę czasu kiedyś :gwizdanie:

Nie ma lipy!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

odświeżę trochę temat, Ska dostała zestaw uszczelek i uszczelniaczy+ termostat, wszystko było zrobione w serwisie Kuziego STT w Modlnicy przez mojego kumpla, jakiś czas temu dotarł z ASO drobny dodatek wizualny, grill z RS4 B5 :-) (matowe aluminium), zakupiłem również nowe żarniki

773f6c2c77a2f8bdm.jpg

c85a82ffcebbd94am.jpg

53c0292f16dd668dm.jpg

mocowo nie planuje dotykać SKi, bo na zimę nie ma potrzeby :wink4: zresztą niska temperatura to najtańsze konie :decayed:

Opublikowano

Dziwiłem się że do tej pory nie kupiłeś grilla z RS :naughty: Szkoda że nie jeździsz na żadne spoty bo chętnie bym zobaczył jak to jeździ :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ska to taki zamulacz miejski, nie ma co pokazywać heh :decayed:, trzeba będzie kiedyś szanowną ekipę odwiedzić, możliwe że już z nową mocą :>

Opublikowano

Ska to taki zamulacz miejski, nie ma co pokazywać heh :decayed:, trzeba będzie kiedyś szanowną ekipę odwiedzić, możliwe że już z nową mocą :>

Ibizy też nie miałem okazji zobaczyć na żywo ale może eske uda mi się zobaczyć :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

ibi to było szaleństwo wolnossące, ehh te Schricki 276/276 dobrze powspominać :wink4:,

Opublikowano

Ibiza to tez byl szał na cycki :kox:

ale nie ma co porownywac, Esa to Esa :cool1:

Opublikowano

powiedz coś o tych turbinach. brałes ten zestaw od SIDa?

Opublikowano
  • Autor

Magic co tu dużo pisać Audi to Audi, ale ibi zawsze będę miło wspominał, baa nawet miałem okazję śmigać nią na autostardzie z A6 2,7Bit (komplet pasażerów), i ja sam po części wybebeszona, pamiętam to jak dziś, zakres 180-230 km/h i dostała A6 :kox:, z lepszymi autami było przyjemnie, oby Ska doczekała się części modyfikacji, no może poza SWAPem heh, póki co nie mam za dużo czasu dla niej, ciągle coś dostaje, a nawet tego nie używam na tyle co się powinno, więc jakbym sprzedawał ktoś by dostał full zestaw :decayed:

Junior_tdi w zimę nie ma sensu robić większej mocy, to co jest wystarczy spokojnie, mam nadzieje że będzie ok :-)

Opublikowano

ładnie ładnie ruszaj ją a przybędzie kolejna mocna eSka na śląsku :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Poprzednie turbiny zostały sprzedane (głównie z braku czasu ehh........(kolega Grondzi osiągnoł na nich 410 KM i chyba 577 NM, ale dalej myślałem o większej mocy), pochodzą z RS6 C5 V8 Biturbo, dodatkowo zostały przerobione by wstawać z niższych obrotów oraz uzyskać lepsze wyniki w górnej partii obr., ich wydolność to ok 540-550 KM, kolega na nich uzyskał po paru modach 520 KM/620 NM, ja celuję w ok 440-450KM, póki co zostaję na seryjnych głowicach, jak będzie mało to wlatują o lepszych przepływach , dokupiłem również chłodnicę oleju 19 rzędową oraz podkładkę z RS4 B5 z termostatem, pozostałe graty już niedługo..

86a4cab80e1ea26am.jpg

b931ae9278be8cc8m.jpg

f3970080edd7d968m.jpg

7717db59659c8c55m.jpg

P.S. mam nadzieję że wsadzę wreście te heh (generalnie miałem już seryjne k04 z rs4, ko4 z rs4 hybrydy(wirniki rs6), teraz rs6 hybrydy), mało co brakowało a miałbym już inny wóz, nawet szybszy od Ski, ale jednak postanowiłem pobawić się nią :naughty:

pozdro Panowie

Opublikowano

Poprzednie turbiny zostały sprzedane (głównie z braku czasu ehh........(kolega Grondzi osiągnoł na nich 410 KM i chyba 577 NM, ale dalej myślałem o większej mocy), pochodzą z RS6 C5 V8 Biturbo, dodatkowo zostały przerobione by wstawać z niższych obrotów oraz uzyskać lepsze wyniki w górnej partii obr., ich wydolność to ok 540-550 KM, kolega na nich uzyskał po paru modach 520 KM/620 NM, ja celuję w ok 440-450KM, póki co zostaję na seryjnych głowicach, jak będzie mało to wlatują o lepszych przepływach , dokupiłem również chłodnicę oleju 19 rzędową oraz podkładkę z RS4 B5 z termostatem, pozostałe graty już niedługo..

86a4cab80e1ea26am.jpg

b931ae9278be8cc8m.jpg

f3970080edd7d968m.jpg

7717db59659c8c55m.jpg

P.S. mam nadzieję że wsadzę wreście te heh (generalnie miałem już seryjne k04 z rs4, ko4 z rs4 hybrydy(wirniki rs6), teraz rs6 hybrydy), mało co brakowało a miałbym już inny wóz, nawet szybszy od Ski, ale jednak postanowiłem pobawić się nią :naughty:

pozdro Panowie

aha... :shocked::slina:

z niecierpliwością czekam na wyniki na tych suszarkach :decayed:

Opublikowano

Dealer suszarek... :disgust:

Opublikowano
  • Autor

junior_tdi dzięki

Dealer suszarek... :disgust:

jakbym miał następny jakiś komplecik to dam znać :decayed:

P.S. Panowie zastanawiam się nad felami jeszcze, chciałbym coś w 18" ewentualnie 19", OZty raczej zostaną (chodź jeszcze nie wiem..), et musi być ok 33-37 (najlepiej bez dystansu), najważniejsze by fela wyglądała ładniej od obecnej i była podobnie lżejsza, okolice 9-9,5 kg/szt max (BBSy CH nie wchodzą w gre), co polecicie ? foty wskazane

Opublikowano

86a4cab80e1ea26am.jpg

b931ae9278be8cc8m.jpg

f3970080edd7d968m.jpg

7717db59659c8c55m.jpg

pozdro Panowie

tez bym chcial takiego mikolaja miec jak ty :>

Opublikowano
  • Autor

wystarczy do niego napisać :polew: :>

126c62e95ec2a5d7m.jpg

Opublikowano

wyslalem mu esa zeby szybciej bylo :polew: