pietras00 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 witam serdecznie, zabardzo nie wiem czy w dobrym dziale pytam ale pytam bo nie znalazłem odp (ew.proszę przenieść) moje pytanie jak wyżej: w którym dokładnie miejscu w bagażniku znajde wlepke z kodami wyposażenia? - nie ma jej też we wnęce koła zapasowego, ni mam też książki serwisowej. Prosze o pomoc, bo wolałbym uniknąć wybebeszania całej tapicerki z bagażnika i to jeszcze na marne Moje auto jak po lewej - A4 Avant 2003r. PS. Jeżeli powinna być tylko i wyłącznie przy zapasówce, to co znaczy jak u mnie nie ma? Bity i malowany...? z góry dziękuję
Wihajster Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Bity i malowany. może ktoś odkleił
ykk Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Jak masz VIN to pisz do kolegi leewang poda Ci cala liste wypasu
marecki.b Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 może być jeszcze pod tylna kanapą, ja tak miałem
Bart-S Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Sedan - we wnęce koła zapasowego Avant - pod kanapą
Rekomendowane odpowiedzi