etrone98 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 hehe no to fajnie gratuluje setupu, na pewno bedziesz zadowolony
SoMeS Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 ja mam w zestawienu fratelli bosio 0.216 + fmic i usunięty egr i kat do tego na montaż czekać będzie turbo z kolektorem ssącym awx i jade na korekt ciekawe tylko na ile seryjna pompka wyciągnie ale stan ponoć igła
Łaszczu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 tylko uwazaj zeby ci korbowody nie wystrzelily jak petardy przy tych 200 koniach w afnie.. Generalnie, bardziej patrze perspektywicznie na te 200 niż Ty. Mam na uwadze, że korby pójdą w las, ale co tam A druga sprawą jest to że nie mam parcia żeby wycisnąć co się da. Jak wyjdzie 180 będzie OK 190 będzie ok wiedź luz
SoMeS Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 no i bardzo dobrze... ja też mógłbym cisnąć pod 200 kuca ale po co? mnie ogranicza skrzynia Łaszczu ile za przelot dałeś??
Łaszczu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 no i bardzo dobrze... ja też mógłbym cisnąć pod 200 kuca ale po co? mnie ogranicza skrzynia Łaszczu ile za przelot dałeś?? Po co?Bo 2-ka z przodu już ładniej wygląda ale jak mówiłem, to nie jest wyznacznikiem jakim się kieruje. Słuchaj przelot zrobiłem ze znajomym.Migomat, parę piwek i do przodu
Rekomendowane odpowiedzi