Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHL ] jak skasować Crash Data

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów, miałem ostatnio lekką stłuczkę ,mianowicie zablokował się prawy pas pasażera oczywiście został wymieniony na sprawny ale zapaliła się kontrolka od poduszek ,podłączyłem samochód pod vag i jest informacja crash data .

Wiem że są inne urządzenia do kasowania crash data.

Moja prośba może ktoś ma takie urządzenie z okolic warszawy i by mi pomógł byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.

Opublikowano

ściągnij sobie Bosch_Airbag_reset_tool_by_Gopel

powinno dać radę

Opublikowano

ściągnij sobie Bosch_Airbag_reset_tool_by_Gopel

powinno dać radę

Ten program zajmuje niecale 300KB, czy ktos uzywal go przez kabel USB?

Antonio... nie moge znalezc nigdzie linku do tego programu, moglbys mi go wyslac na poczte jesli masz gdzies pod reka? [email protected] ew. [email protected] . Z gory dziekuje.

Opublikowano

wysłałem wam na e-mail

Opublikowano

Czy może ktoś wie jak podłączyć ten program przez usb .

Posiadam kabel VAG ale usb a program prosi o com1 probowałem zmienić porty ale nic nie pomaga.

POMOCY !!!!!!!!!!!1

Opublikowano

On nie działa na USB.

Opublikowano

A jakim programem możena skasować cras data posiadam kabel Vag z usb kabel kupiłem firmie Vitken[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 21:23_________________________________________________Czy nikt z kolegów nie może POMUC ???????????????????????/? ;(

Opublikowano

Tym kablem nie skasujesz, myślałeś, że kupisz jakiś KKL za 50 PLN i wszystko zrobi?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam kolegów, miałem ostatnio lekką stłuczkę ,mianowicie zablokował się prawy pas pasażera oczywiście został wymieniony na sprawny ale zapaliła się kontrolka od poduszek ,podłączyłem samochód pod vag i jest informacja crash data .

Wiem że są inne urządzenia do kasowania crash data.

Moja prośba może ktoś ma takie urządzenie z okolic warszawy i by mi pomógł byłbym bardzo wdzięczny.