sylvestroni Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Witam Kupiłem miesiąc temu Audi A4 1.9 TDI AHU 90 km (handlarz twierdził że jest 110km, więc nie jestem pewien jak jest na 100 %) 1998r produkcji. Od niedawna słyszę metaliczny syk w granicach 1800-3000 obrotów silnika. Wszystkie węże dolotowe sprawdzone a także wężyki podciśnieniowe założyłem nowe. Proszę o analizę logów czy z silnikiem jest wszystko OK czy może coś trzeba zrobić. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Sylwek L. LOGI: Statyczne (normalne) : Statyczne BASIC : Dynamiczne :
mcm Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 metaliczny syk to i ja słyszę u siebie już od 50 tyś km, a logi wporzo , tylko przepływka chyba troche nie domaga, a po logach nie widać żeby miał chipa
grabson765 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 termostat to wymiany i mozna zmianic filtr powietrza jesli nie byl zmianiany
wojtek26 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Turbinka ładnie pompuje i utrzymuje cisnienie ale przepływka do czyszczenia ewentualnie sprawdź filtr powietrza.
sylvestroni Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 wszystkie filtry i oleje wymienione przepływke przeczyszcze za odpowiedzi dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi