Pandzior Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Witam Spaliła mi się zarówka stopu i co za tym idzie na wyśliwtlaczu FIS, po wciścnięciu pedału hamulca nie znika napis "Brems Light", nawet po wymianie żarówki na sprawną.
leoncjo Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Żarówka o tej samej mocy ?? Może styk przy żarówce zaśniedział i kontrola przepalenia widzi to jako uszkodzenie ?? Bo zdaje się, że jakbys miał problem z przełącznikiem nad pedałem hamulca to zapaliła by się kontrolka świec żarowych.
wojtek26 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Sprawdź czy po wymianie żarówki ona faktycznie świeci.
Pandzior Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 Sprawdź czy po wymianie żarówki ona faktycznie świeci. Sprawdzałem, świeci.
ic3ek Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Kolego nie gasnie ci kontrolka poniewaz nie masz dobrego polaczenia przy zarowce z masa. Poczyśc styki w oprawce zarowki i w miejscu gdzie styka sie kabelek masowy z karoseria auta. Jak nie pomoze to daj znac.
Pandzior Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 Oczyściłem styki i jest
Rekomendowane odpowiedzi