Gość Henrykus Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Podaję link do instrukcji systemu turbodoładowania . http://volkswagen.msk.ru/engine/aeb_atw/aeb_atw_charge_air_syst.pdf Pozdrawiam Link jeśli nie działa bezpośrednio to można go wkleić w linię adresu przeglądarki nastąpi pobieranie pliku pdf bez logowania
mily Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Nie wiem jak u innych ale u mnie cos nie bardzo ten link działa [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 12:46_________________________________________________Może gdzieś trzeba się zalogować?
CoLo Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 działa działa tylko trzeba przeczytać uważnie 1 post
Galec Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Panowie mam pytanko czy w ANB tak samo są rozprowadzone wężyki od doładowania i podciśnienia bo mam pewne wątpliwości czy u mnie jest wszystko dobrze po podłączane a ten schemacik by mi mega pomógł w ogarnięciu tematu. Pozdrawiam <MAT>
Rekomendowane odpowiedzi