Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zawór upustowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zaturbionych benzyniakach szczegolnie o duzej mocy ludzie zakladaja wieksze zawory upustowe...poprawia to wartosc i przebieg krzywej momentu i mocy, oraz zmniejsza turbodziure...a przy okazji daje ciekawe doznania dzwiekowe :D

mam pytanko czy jest taka mozliwosc w TDI, czy efekty beda wspolmierne do kosztow??

[ Dodano: 2006-06-12, 17:22 ]

chyba temat bardziej do Turbo sie nadaje...

Opublikowano

Hehe,no tez chcialem miec taki gadzet pss pss :smile: ale niestety chlopaki w TTC powiedzieli ze w dieslu to efekt prawie zerowy i szkoda kasy,ale moze z chlopaków ma ktos zaworek w Dieselku??ciekawy temat,pozdrawiam

Opublikowano

Uwierz mi , że nie warto :wink: A jak będziesz ciekawy dlaczego to znajde chwile i napisze coś więcej :twisted:

Opublikowano

bolek, nie chodzi tylko o psss,psss :D

Hugo, napisz cos wiecej, bo jestem bardzo ciekawy

Opublikowano
bolek, nie chodzi tylko o psss,psss :D

Hugo, napisz cos wiecej, bo jestem bardzo ciekawy

gdzieś kiedyś czytałem i nawet oglądałem filmik jak do seata ibizy TDI chyba założyli blow off niespecjalnie to w traktorku robiło efekt. Ale miałem przyjemnośc kiedyś nocą przechodzić prze tunel a z naprzeciwka sypała audi TT i akurat w tym tunelu koleś zredukował bieg jak sykło pięknie że aż ciary mi poszły po plecach.

Opublikowano

hmmm chlopaki... a w moim ABC mozna zalozyc taki zawor.. :lol::oops: czy tylko w zaturbionych autkach.... bo ja bym uderzyl takie cos chociaz dla efektu :D

Opublikowano
hmmm chlopaki... a w moim ABC mozna zalozyc taki zawor.. :lol::oops: czy tylko w zaturbionych autkach.... bo ja bym uderzyl takie cos chociaz dla efektu :D

Do Twojego będzie ten pasował :arrow: http://www.takakaira.com/accessories/nightpager/nightpager.html