Bartez1982 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam Mam problem z podświetleniem przycisków od podgrzewania foteli i regulacji wysokości świateł. (nie świecą lub świeci tylko symbol bez kółeczka) O ile w innych przyciskach po zdemontowaniu są widoczne diody to w tych nie widać co odpowiada za podświetlenie. Czy ktoś się orientuje jak je rozebrać aby dostać się do diód, żarówek i ewentualnie jak je wymienić na działające??? Mile widziane foto Z góry dzięki za pomoc.
bert851 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 witam! mam podobny problem z tym, że świeci się tylko podświetlenie świateł awaryjnych.... jeżeli chodzi o regulację świateł, 2x halogen i podgrzewanie szyby to nie są one podświetlane ale gdy wł/wył jest aktywowany wtedy jest podświetlany.... ostatnio się dobrałem do tych przekaźników i zobaczyłem ze każdy z przekaźników ma po jednej czerwonej diodzie i nieco niżej po dwie białe które po załączeniu świeca na zielono. Doszedłem do wniosku ze są one lutowane do płytki przekaźnika. Równie mam problem z podświetleniem klimatronika (dwu monitorowego) a mianowicie przyciski nie są podświetlane dodam że bezpieczniki mam całe czy jest możliwość wymiany takiej diody z przekaźnika czy może problem leży nie w diodach lecz gdzieś w przewodach.....???? Bartez sorki za podklejenie się do wątku.... POMÓŻCIE CHŁOPAKI !!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi