ziemek Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Witam wszystkich czy mogłby ktos napisac jak wymienić pompe paliwa a konkretnie jak wyjąć ja z baku ?
czaki22 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 odkrecasz dekiel , przkrecasz pierscien podobny do wieka beczki , wysigasz pompe przekrecaja c ja lekko w lewo i wyjmujesz
Bulik Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 odkrecasz dekiel , przkrecasz pierscien podobny do wieka beczki , wysigasz pompe przekrecaja c ja lekko w lewo i wyjmujesz zapomniałeś o wtyczce i przewodach :polew:
letni Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam pozwole sobie podpiąć się do tematu. mam taki sam problem w a4 b5 1.8 benz gaz nie mogę odpiąć tej pompy z baku próbuje przekręcić w lewo na wszystkie sposoby i nic. Boję się na siłę że coś złamie. W książce sam naprawiam jest napisane że potrzebny jest specjalny klucz audi 3307 oczywiście nie posiadam go proszę o pomoc bo jest nowy a męczę się z tym już tydzień. pozdrawiam
Bulik Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 ....wez tempy śrubokręt przyłóż do dekla i ręką pobijaj (w lewo) musi puścic.........albo kup to napewno pomoże :>
Rekomendowane odpowiedzi