_Solar_ Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Czekamy na fotkę i wrażenia z pierwszej jazdy popieram im szybciej założysz obniżony zawias tym szybciej nauczysz sie na nim jeździć
Tobi_one Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Czekamy na fotkę i wrażenia z pierwszej jazdy popieram im szybciej założysz obniżony zawias tym szybciej nauczysz sie na nim jeździć juz jezdzilem wczesniej z obnizonym zawiasem... tylko ze innym autem -40 mm mialem w nim...
variocustoms Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Panowie, lepsza trakcja i zimą i latem się przyda, a - 30/-35 to prawie nie obniżenie, ja miałem na zimę -70 w B7 i do Bukowiny na zlot bez problemu dojechałem, Tobi z tego co pamiętam od samego początku mówiłem żebyś coś zmienił w zawiasie, chociażby springi, jak by co to sprawdzone i polecane Eibach Pro Kit o gwincie już nie mówię bo to ok 5700 zyla wychodzi np. KW Variant 2
Tobi_one Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 Panowie, lepsza trakcja i zimą i latem się przyda, a - 30/-35 to prawie nie obniżenie, ja miałem na zimę -70 w B7 i do Bukowiny na zlot bez problemu dojechałem, Tobi z tego co pamiętam od samego początku mówiłem żebyś coś zmienił w zawiasie, chociażby springi, jak by co to sprawdzone i polecane Eibach Pro Kit o gwincie już nie mówię bo to ok 5700 zyla wychodzi np. KW Variant 2 trafiłes w sedno vario-tech a gwint bedzie, ale w przyszlosci...
nike21 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 ja na zime zawsze podkrecam na gwincie w gore o 2cm... na wiosne idzie w dol glownie podwyzszam dlatego ze zima nigdy nie wiesz co lezy w sniegu i latwo sie na cos nadziac
Tobi_one Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 ja na zime zawsze podkrecam na gwincie w gore o 2cm... na wiosne idzie w dol glownie podwyzszam dlatego ze zima nigdy nie wiesz co lezy w sniegu i latwo sie na cos nadziac za póżno... autko juz obnizone, nie jakos hardcorowo lecz gustownie niedlugo fotki po obnizeniu w moim wątku
Rekomendowane odpowiedzi