Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Obniżenie auta na zime za czy przeciw?

Obniżać auto teraz na zime?

1. 1. Obniżać auto teraz na zime?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekamy na fotkę i wrażenia z pierwszej jazdy :decayed:

popieram :kox:

im szybciej założysz obniżony zawias tym szybciej nauczysz sie na nim jeździć :kox:

Opublikowano
  • Autor

Czekamy na fotkę i wrażenia z pierwszej jazdy :decayed:

popieram :kox:

im szybciej założysz obniżony zawias tym szybciej nauczysz sie na nim jeździć :kox:

juz jezdzilem wczesniej z obnizonym zawiasem... :wink4: tylko ze innym autem -40 mm mialem w nim...

Opublikowano

Panowie, lepsza trakcja i zimą i latem się przyda, a - 30/-35 to prawie nie obniżenie, ja miałem na zimę -70 w B7 i do Bukowiny na zlot bez problemu dojechałem, Tobi z tego co pamiętam od samego początku mówiłem żebyś coś zmienił w zawiasie, chociażby springi, jak by co to sprawdzone i polecane Eibach Pro Kit :) o gwincie już nie mówię bo to ok 5700 zyla wychodzi np. KW Variant 2

Opublikowano
  • Autor

Panowie, lepsza trakcja i zimą i latem się przyda, a - 30/-35 to prawie nie obniżenie, ja miałem na zimę -70 w B7 i do Bukowiny na zlot bez problemu dojechałem, Tobi z tego co pamiętam od samego początku mówiłem żebyś coś zmienił w zawiasie, chociażby springi, jak by co to sprawdzone i polecane Eibach Pro Kit :) o gwincie już nie mówię bo to ok 5700 zyla wychodzi np. KW Variant 2

trafiłes w sedno vario-tech :good:

a gwint bedzie, ale w przyszlosci...

Opublikowano

ja na zime zawsze podkrecam na gwincie w gore o 2cm... na wiosne idzie w dol :decayed:

glownie podwyzszam dlatego ze zima nigdy nie wiesz co lezy w sniegu i latwo sie na cos nadziac :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja na zime zawsze podkrecam na gwincie w gore o 2cm... na wiosne idzie w dol :decayed:

glownie podwyzszam dlatego ze zima nigdy nie wiesz co lezy w sniegu i latwo sie na cos nadziac :wink4:

za póżno... autko juz obnizone, nie jakos hardcorowo lecz gustownie :wink4: niedlugo fotki po obnizeniu w moim wątku :)