Filemon75 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Mam oryginalne Beta CC Autoreverse ze standardowymi głośnikami w przednich drzwiach . Z tyłu nie ma głośników ale pod kanapą znalazłem przewody jak w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t94784.0.html;highlight=kable . Brakuje mi CD , do tego radyjka zmieniarka odpada ( chyba że się mylę ) . Chciałbym to radyjko zamienić na inne ze CD ale najlepiej oryginalne . Zastanawiałem się nad Audi Concert CD by Grundig , tylko czy ono obsługuje Mp3 ? Co najlepiej założyć aby nie mieć problemów i wykorzystać te dodatkowe kable ? Wiem że można podpiąć do nich skrzynie ale radio chyba też musi mieć takie wyjścia ? Jaka konfiguracja według was byłaby najlepsza i dla ucha i dla kieszeni ? :> Auto jak w opisie . Aha przypomniało mi się że mam radyjko Denver ( takie z USB i kartą pamięci ) , leży nie potrzebne może ono się nada , tylko jak je podłączyć ?
przemciotorun Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 concert 1 z wymienionym procesorem dzwieku + emulator zmieniarki mp3
Filemon75 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Myślałem że dostanę trochę więcej konkretnych informacji .
przemciotorun Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 jest tego tyle na forum ze pewnie juz nikomu nie chce sie pisac ciagle tego samego pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi