ToMMi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam Koledzy... Mam olbrzymią prośbę o numer VIN i wiem, że dużo było tego tutaj na forum, a nawet szukałem w googlach ale nie mogę znaleźć szczegółowych danych takich jak wyposarzenie, kolor, silnik, zawieszenie itp itd. Pomóżcie koledzy jeśli uda Wam się odszyfrować mój numer VIN - oto on: WAUZZZ8DZSA132587 Możecie też dać znać na gg: 3164423 Z góry wielkie dzięki... pozdrawiam.
AudiB4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 A wlepy w bagażniku w kole zapasowym Ty nie posiadasz?,Vin Ci nic nie powie,ale naklejka z kodami wyposażenia,tak www.dubnetworks.net/vw-vin-decoder.htm Coś mi url nie wychodzą
czaja77 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 A wlepy w bagażniku w kole zapasowym Ty nie posiadasz?,Vin Ci nic nie powie,ale naklejka z kodami wyposażenia,tak www.dubnetworks.net/vw-vin-decoder.htm Coś mi url nie wychodzą E tam jak to vin nic nie powie?Powie wszystko np w Etce
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Vin Ci nic nie powie a kto tak powiedział ?? po VIN-ie wychodzi : QL wnętrze antracyt H1 kolor zewnętrzny Czerwień o kodzie Y3H 06.06.1995 Data Produkcji Kody wyposazenia :
Rekomendowane odpowiedzi