Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Podgrzewane spryskiwacze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy podgrzewanie spryskiwaczy bylo montowane w standadzie czy to jako dodatkowa opcja, jesli dodatkowa to jak sprawdzic czy aby nie mam tego "bajeru". Dziekuje

Opublikowano

Czy podgrzewanie spryskiwaczy bylo montowane w standadzie czy to jako dodatkowa opcja, jesli dodatkowa to jak sprawdzic czy aby nie mam tego "bajeru". Dziekuje

opcja...w kodach wyposażenia znajdziesz :cool1:
Opublikowano
  • Autor

gdzie szukac te kody wyposazenia, bo niestety ksiazki serwisowej nie posiadam. Wiem, ze gdzies w bagazniku ale w ktorym dokladnie miejscu? A nie da sie tego jakos sprawdzic czy ta opcja jest np zajrzec pod maske.

Opublikowano

Druga sprawa zobacz czy dysze mają wtyczki,działają wtedy kiedy włączasz ogrzewanie tylnej szyby...

Opublikowano
  • Autor

Hmm... a o jakie wtyczki chodzi?

Opublikowano

Podnieś klape do góry i zobacz czy poza wężykami od plynu idą jeszcze do dysz kable elektryczne i tyle :hi:

Opublikowano
  • Autor

Sprawdzalem i powiem tak, do samych dysz nie widac by szly jakies kable poniewaz wszystko jest zabudowane a nie chce tego rozbierac by nie popsuc. Natomiast fo klapy idzie jakis kablelek wchodzi on mniej wiecej jak jest zawias klapy od strony kierowcy i tak sie zastanawiam do czego ten kabel moze isc bo przeciez w klapie nic poza spryskiwaczami nie ma.

Opublikowano
:) czyli zapewne je masz....... :)
Opublikowano

Ten kabelek jeśli jest czarny i taki płaski to prawdopodobnie masa.Może inaczej: przy podniesionej klapie spójrz w stronę spryskiwaczy weź cieniutki śrubokręt podwadź i wyjmij jeden sprysk wyjdzie lekko,jak już będziesz miał go w ręku odciągnij go trochę i wtedy wysunie się przewód od płynu no i jeśli masz grzanie to i kabelki powinny być widoczne. No i to tyle prosta sprawa 1 min roboty i będzie wszystko jasne :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To ja też muszę zerknąć u siebie... A rezeł już ktoś takie grzane spryski?? Dużo z tym roboty?? :cool1: