arturro_A6 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam Ostatnio kupilem sobie lampy od B7 ale przegladajac ebay.de natknalem sie na specjalne adaptery do tych lamp, prawde mowiac nie wiem do czego one moga sluzyc? Ktos moglby mi to wytlumaczyc lub mial stycznosc z tymi lampami od B7 w B6? link do aukcji z adapterami: http://cgi.ebay.de/Rueckleuchten-Adapter-Audi-A4-8H-Cabrio-Facelift-S4-RS4_W0QQitemZ390108392213QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item5ad445ab15 lampy ktore chce wstawic:
Gość loozzz Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Hej I jak? Założyłeś nowe lampy z tyłu?? Zastanawiam się czy pasują bez żadnych przeróbek. Daj znać. A propos.. czy masz może wiedzę jak pasuje przód od B7 i ile przeróbek trzeba robić? Z tego co widzę, to znacznie mniej komplikacji niż w sedanach. Pozdro Loozzz
arturro_A6 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 jeszcze nie zalozylem, ciagle brak czasu i checi, co do przodu to mysle ze jest tyle samo roboty co z sedanem tzn. wzmocnienie, lampy, blotniki, maska itd itd
Gość loozzz Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zatem nie ma sensu chyba robić tych modów. A jeśli chodzi o te adaptery, to wydaje mi się, że to może być kwestia zmiany napięcia albo coś takiego. Te nowe lampy są chyba na diodach a stare na żarówkach.
arturro_A6 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 nie ma tam diod, sa zwykle zarowki i dopoki ich nie zaloze nie bede wiedzial bo co sa to adaptery, na wszystkich aukcjach ebay adaptery te sa sprzedawane razem z/do lamp od rs4 s4 cabrio i byc moze wlasnie w rs-kach sa diody. czekam az mi sie przepali jakas zarowka i wtedy przyloze lampy. [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 15:32_________________________________________________wczoraj sie troche nudzilem, a ze cabrio stoi w garazu postanowilem zdemontowac lampy i przypasowac nowe, juz wiem do czego sluza te adaptery, poprostu nowe lampy maja inne kostki, nadal jednak ciagle nie wiem do czego moze sluzyc te uziemienie z ?kondensatorem?, ma ktos jakies sugestie?[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 22:01_________________________________________________acha lampy w RS4 cabrio niczym sie nie roznia od lamp w zwyklym cabrio, sa identyczne czyli bez diod.
Rekomendowane odpowiedzi