fantastic Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dla waszej informacji: w WSTRgarage w Poznaniu cena pojedyńczego hamowania auta 70pln cena grupowego hamowania (min.10 aut) 50zł od auta. więcej info http://chiptuning.poznan.pl/Witaj.html
macin87 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Dzięki bardzo jest sponsorem wyścigów Z Ulicy Na Tor , co użytkownik Focal organizuje
fantastic Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 Dzięki bardzo jest sponsorem wyścigów Z Ulicy Na Tor , co użytkownik Focal organizuje zgadza się - jest sponsorem, ceny promocyjne dla wszystkich marek, więcej nic nie wiem, w zeszłym tyg. byłem na hamowni i tylko tyle sie dowiedziałem
macin87 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 fantastic orientujesz sie może czy hamują automaty?
fantastic Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 fantastic orientujesz sie może czy hamują automaty? jasne ! BART-S hamował swojego multitronika hamują ośki i quattro wejdz na ich stronę z 1 postu lub zadzwoń do Wojtka (nr na stronie)
Rekomendowane odpowiedzi