kondziorek81 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam.... mam mały problem ze sterowaniem ponieważ wszystko działa tylko po prostu nawiew nie trzyma raz dmucha po czym spada i znowu dmucha.A na auto wszystko wporządku co może być przyczyną.Panel sterowania.
Wihajster Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam.... mam mały problem ze sterowaniem ponieważ wszystko działa tylko po prostu nawiew nie trzyma raz dmucha po czym spada i znowu dmucha.A na auto wszystko wporządku co może być przyczyną.Panel sterowania. ja tu nie widze nic nienormalnego
kondziorek81 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 Dla mnie jest bo tak nie powinno być.Nawiew powinien cały czas chodzić tak jak sobie ustawie.A on sam sobie reguluje na ECON.A na auto trzyma tak jak powinno.Byłem na kompie i powiedzieli mi że to panel sterowania
Wihajster Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Dla mnie jest bo tak nie powinno być.Nawiew powinien cały czas chodzić tak jak sobie ustawie.A on sam sobie reguluje na ECON.A na auto trzyma tak jak powinno.Byłem na kompie i powiedzieli mi że to panel sterowania jeżeli chodzi o siłe nadmuchu to ten typ tak juz ma :gwizdanie:
kondziorek81 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 Niewiem sam już troche dziwne że nie trzyma tak jak sobie wyreguluje tylko np spada na maxa a potem znów wraca i tak co jakiś czas......
Mariusz84 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam! U mnie tak jest gdy włączone jest auto na panelu sterowania. Wyłączę je i sam wszystko reguluję. Pozdrawiam!
songo Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 no ja miałem podobny problem tyle że u mnie dodawał sobie siły nawiewu zwłaszcza gdy ciągłem samochód na wysokich obrotach a później oprócz tego pare innych rzeczy dochodziło typu;sama załączała sie śnieżynka od klimy, później pojawiały sie migawki no i już nie było wyjścia,zmieniłem na inny i wszysto hula jak trzeba.
Tooomi Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam. Ja mam podobny problem u mnie rosnie sila nadmuchu samoczynnie np.temp.ust. 23,5 i ustawienie na 1 kreske nadmuchu,a po chwili 2-3-4 az do fula to jest denerwujace,bo podczas jazdy lub postoju musze minusować,a moze jest jakis ratunek dla tego panela czy juz do wymiany?? A moze VAG tu pomoze?
Wihajster Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 A moze VAG tu pomoze? tobie pomoże tylko jak jeszcze raz przeczytasz wątek od początku i zrozumiesz treść :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi