Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APT] Skaczące obroty silnika po jego nagrzaniu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj ponownie walczyłem z problemami spadku obrotów. Wyczyściłem przepustnicę, wymieniłem filtr powietrza, a nawet znalazłem dziurawy wężyk z lewymi obrotami. Niestety sporoczasu spędzone w garażu i nic. Po nagrzaniu się silnika do około 80, 90 stopni obroty spadają. Po podłączeniu interfejsu wystąpił błąd 17916. Nie wiem co robić pozdrawiam Wojtek.

temat zmieniony, przeniesiony do benzyn

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiesz , mam taki sam problem, tyle tylko ze moje autko stało 4 lata i dopiero teraz wszystko bede przy nim wymieniac płukac i czyscic i moze sie to zmieni, gdyż jak podłączam go pod kompa to jest wszystko w porzadku ......jest takie wrażenie jakby silniczek krokowy padł, nie moze z ssania zejść na niskie obroty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak dalej walczysz z tym problemem to na poczatek sprawdz swiece i porownaj czy te dwie zasilane prosto z cewki nie maja jakis dziwnych nalotow, bo jak tak to kilka procent mozesz postawic na to ze cewka powoli pada a co sie z tym wiaze zamiast produkowac poprawne napiecie zaczyna glupiec, ostatnio bawie sie z tym samym problemem i ze wzgledu na braki finansowe na razie stoje ale jak masz mozliwosc sprawdzenia cewki to sprobuj.powodzonka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki po wielu miesiącach batali, w końcu dostałem się do elektryka. Głowił się mierzył, wykasowywał błędy (podobno jest dobry) stwierdził ale nie na pewno że to małe urządzenie na rurze z powietrzem firmy Hitachi. Powiedział że mam to kupić ciekawe ile to kosztuje. Pozdrawiam i dziękuje Wojtek