tommylee Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 witam szykuje mi się wymiana rozrządu, mam pytanko na jakich częściach to robić: - INA - RUVILLE nie wiem która firma robi lepsze rolki i napinacze. oczywiście nie ma mowy o ori częściach
grzesu3 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 INA Mnie również czeka wymian rozrządu. Zamówiłem od TOM77 i polecił właśnie INA.
tommylee Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 ciekawe bo akurat zestawy na INA są tańsze
drewno1986 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 ja właśnie wczoraj wymieniałem rozrząd kupiłem Ruvilla i mechanik mi powiedział, że firma poniżej średniej i lepiej jakbym kupił SKF lub nawet INA. A ceny takie same lub tańsze. Chyba sie zna na rzeczy bo kilka lat robił w niemieckim serwisie VW.
grzesu3 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 ja właśnie wczoraj wymieniałem rozrząd kupiłem Ruvilla i mechanik mi powiedział, że firma poniżej średniej i lepiej jakbym kupił SKF lub nawet INA. A ceny takie same lub tańsze. Chyba sie zna na rzeczy bo kilka lat robił w niemieckim serwisie VW. - pasek rozrządu Gates - rolka napinająca INA - rolka prowadząca INA - tłumik drgań INA - pompa wody SKF Dokładnie jest tak, jak mówisz
Rekomendowane odpowiedzi