Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Problem z połączeniem vag z autem z winy navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisałem już o tym w wątku o rns-e ,ale nikt nie odpowiedział...

Założyłem u siebie RNS low line (bns 5.0 wygląda prawie jak rns-e,nie ma kolorowego wyświetlacza) ,wcześniej miałem chorus'a 1din .Problem w tym,że nie mogę się teraz połączyć z autem przez VAG ,dopiero jak odepnę kostkę od radia to łączy się bez problemu.Spotkał się ktoś z takim czymś ?jak rozwiązać ten problem?dodam,że nie mogę zakodować auta pod navi bo mam zwykły kabel vag i nie łączy się z navi,ale nazwy stacji i tytuły mp3 wyświetlaja mi się na Fis'ie,podświetlenie i sterowanie stacyjką też działa.

Przez pewien czas miałem concerta 2din i nie było żadnych problemów,jedynie nie dało się połączyć Vag'iem z kanałem 56 czyli z radiem,ale to chyba vina tego,że mam zwykły vag bez can...

Opublikowano

Schemat w łapę i sprawdzić kable, bo masz któreś nie przełożone i dlatego robi zwarcie.

Opublikowano
  • Autor

Schemat w łapę i sprawdzić kable, bo masz któreś nie przełożone i dlatego robi zwarcie.

ale które kable,skoro podpinam concerta i jest ok,nie zakłóca połączenia z autem,a na navi nie da rady się połączyć.nie jestem elektronikiem i nie za bardzo wiem,co mam sprawdzić,ewentualnie liczę na jakieś wskazówki

Opublikowano

Zakłócasz tym radiem linię K więc odetnij ją od kostki będzie ok. Najlepiej jak byś ją przełozył w odpowiednie miejsce

Opublikowano
  • Autor

Zakłócasz tym radiem linię K więc odetnij ją od kostki będzie ok. Najlepiej jak byś ją przełozył w odpowiednie miejsce

ok. ,pójde tym tropem :) tylko dziwne,że concert 2din ma taką samą kostkę jak bns (iso2) i rns-e,a nie słyszałem,żeby ktoś miał taki problem przy rns-e :/