Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z Audi Delta cc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z radiem Audi Delta. Radio dostałem od poprzedniego wlaściciela który miał założone inne. Po odkodowaniu okazało się że grają tylko przednie głośniki. Jeśli wyłączy się radio i chce się za chwile włączyć na wyświetlaczu pojawia się napis BOSE i nic nie słychać. Po odczekaniu około 1h radio włącza się i gra normalnie. Dodam jeszcze że zanim podłączyłem oryginalne radio miałem założone na jakiś czas radio grundiga i wszystko grało ok na wszystkie głośniki. Systemu Bose raczej nie posiadam ponieważ nie mam emblematów na głośnikach ani suba w bagażniku.

Opublikowano

Mam to samo radyjko z Bose. Na głośnikach też nic niemam napisane ale system działe, tylko że w bagażniku mam tą skrzynkę której tobie brakuje.

Może wcześniej miał ktoś inne radyjko i wywalił suba bo mu było niepotrzebne. Poszukaj w bagażniku wtyki do suba, jeżeli jest to kup go zamontuj i delektuj się czystą muzyczką, a wcześniej sprawdz też głośniki jakie masz, może też wymieniane były jak tak to lipa.

Opublikowano
  • Autor

W bagażniku w schowku nie widać żadnych wtyczek i kabli które mogłyby być od suba. Można to jakoś zrobić żeby grały wszystkie głośniki przy tym radiu? Da się to zrobić vagiem jak było w tym temacie wcześniej