djzygi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam, mam problem ze srodkowym nawiewem pod przednia szybą, klimatronik, wlaczam rano nawiew na przednia szybe i leci powietrze tylko z bocznych nawiewów. Moze ktos mial wczesniej ten sam problem z nawiewem?
trzeciaq Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 wlansie mam cos takiego jak ty, najpierw cos stukalo, pukalo a tereaz juz nie wieje, takze albo silniczek wentylatora albo wentylator do wymiany
GRazny Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 jak podłaczycie VAGa to nawet pokaże który padnięty
trzeciaq Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 no wlasnie u mnie nic nie pokazuje bez bledow
GRazny Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 zrób pełen skan wszystkich modułów... mam nadzieję że na błędy nie patrzycie w silniku bo tam jasne że będzie czysto
testis Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam. Mam ten sam problem po podlaczeniu VAG-a wyskakuje blad jak na zamieszczonym obrazku. Kiedy przelanczam na klimatroniku z nadmuchu na nogi na nadmuch na przednia szybe slysze jakby cos probowalo sie przestawic ale nie daje rady i wydaje mi sie ze klapa od nawiewu gora-dol sie zablokowala. Czy jest jakas mozliwosc odblokowania tej klapy?
GRazny Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 taki komunikat zwykle świadczy o walniętym silniczku... no bo czemu niby miałaby się zablokowac...
testis Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dzieki za szybka odpowiedz. Czyli trzeba rozbierac cala deche zeby sie do niego dostac ;( ? Czy moze jest jakas inna opcja jego wymiany?
GRazny Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 tu masz pomocne obrazki z B5... http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_wykrecenie_silniczka_klapy_centralnej_fotostory-t13920.0.html nie robiłem jeszcze ale pewnie schowek tylko wystarczy... silniczka na razie nie kupuj tylko sprawdź czy nie zawiesiły się szczotki - podobno się zdarza.
testis Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dzieki bardzo :> . Oby to bylo tylko to. No to mam robote na weekend
trzeciaq Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 jak mi zaczyna stukac, to skrecam nawiew pokretlem i spowrotem go otwieram i pomaga, taki dorazny srodek
Rekomendowane odpowiedzi