jmaleta Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam serdecznie, mam ogromny problem z moją skrzynią - MULTITRONIK i poszukuję w okolicy Krakowa, bo słyszałem że tam są specjaliści najlepsi od automatów, a po za tym mieszkam dość niedaleko Pomoże mi ktoś z jakiś adresem ? Albo numerem telefonu ? Pozdrawiam, Kuba.
kubson Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 A mam pytanko co się stało ze skrzynia ??
MARiOLiNi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 http://www.asb.auto-mat.com.pl/ tylko olej w tipie tam zmieniałem, może się przyda adres
OLO_GDA Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Krakowa, bo słyszałem że tam są specjaliści najlepsi od automatów, a po za tym mieszkam dość zadzwon koniecznie tu www.sserwis.pl
sedi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 właśnie,a co się dzieje ze skrzynką?
jmaleta Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Wszystko w pełni działa, tzn jeździ płynnie, nie szarpie nie zmienia biegów tylko na kokpicie tzn. pod licznikiem zaznacza wszystkie oznaczenia biegó (PNDS) na czerwono jak by wchodził w tryb awaryjny, a chodzi skrzynia płynnie :/
olek_je Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 najprawdopodobniej padl sterownik od skrzyni. Ktos na forum naprawil sam ja tez polecam SSERWIS kolo rybnika. robili moja skrzynke.
czaki22 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 tak polecam SOPA servis bez apelacyjnie
Rekomendowane odpowiedzi