kazimierzm Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam nie mogę połączyć się z modułem kierowcy (nie działa mi centralny zamek w drzwiach kierowcy, szyby elektryczne w całym aucie i el.lusterka) wszystko od czasu kiedy przełożyłem drzwi i odpiołem kostki od modułu. co moze byc powodem pomocy pilne pozdrawiam kazimierzm
Bart-S Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Podłącz się VAGiem do modułu komfortu (46) i sprawdź jakie pokazuje błędy.
kazimierzm Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 po podłączeniu sie do modułu 46 pokazuje błąd: 01331 Door Control Module: Drive Side (J386) 49-00 - No Communications Co jest powodem ?[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 13:45_________________________________________________Usterka naprawiona Kable między drzwiami a słupkiem były rozwalone. Mechanik powiedział że jest to typowa sprawa w tych samochodach pozdrawiam wszystkich
Bart-S Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Miałeś w logach "...no communication", więc pierwsza do sprawdzenia wiązka :> Ważne, że już OK, zamykamy
Rekomendowane odpowiedzi