Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Pomoc przy zakupie opon 235/35/19 Pirelli Pzero Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie moge okazyjnie kupic nowe opony Pirelli Pzero Rosso 235/35/19 Dot 3009 dolaczam zdjecie

1ur_jS.jpg

sprzedawca twierdzi ze sa calkowicie nowe i nigdy nie byly zakladane na auto.cena to 550zl za sztuke z tego co wiem to cena w sklepie to ok 1000zl za sztuke,nie znam sie tak na oponach wiec czy moglby ktos fachowym okiem zerknac czy wszystko jest ok ??

Opublikowano

Powinieneś je sprawdzić gdzieś w zakładzie wulkanizacyjnym... :good: Na pierwszy rzut oka może wyglądać wszystko ok a może ta jakaś "III klasa". :mysli: Daje Ci na to jakąś gwarancję?

Opublikowano
  • Autor

powiem Ci tak: chcialbym je zobaczyc na zywo ale sprzedawca jest z miejscowosci Lubliniec...to odemnie ok 600km :kwasny: jeszcze do niego zadzwonie i wypytam o opony i czy da mi gwarance albo mozliwosc zwrotu

Opublikowano

ja bym się w to nie pchał

kupowanie okazji na odległość... :no:

wydaje mi się że lepiej pójść w nieco niższe katalogowo, ale nowe i sprawdzone opony w tej cenie

Opublikowano

powiem Ci tak: chcialbym je zobaczyc na zywo ale sprzedawca jest z miejscowosci Lubliniec...to odemnie ok 600km :kwasny: jeszcze do niego zadzwonie i wypytam o opony i czy da mi gwarance albo mozliwosc zwrotu

Gdyby była możliwość zwrotu to zawsze mógłbyś je zwrócić po założeniu na felgi i sprawdzeniu czy wszsytko ok. A jakby była gwarancja a powinna być (skoro są nowe, nie używane) to byłoby super! I sprawdż może datę produkcji?
Opublikowano

I sprawdż może datę produkcji?

Data produkcji podana w 1. poście, tegoroczne ;) Powinien mieć do nich gwarancję.
Opublikowano

I sprawdż może datę produkcji?

Data produkcji podana w 1. poście, tegoroczne ;) Powinien mieć do nich gwarancję.

No widzisz nie zauważyłem! :wallbash: No to tak jak mówiłem powinna być gwarancja... :gwizdanie:

Opublikowano

znajac zycie to to sa opony potestowe.Pewnie z boku na oponie bedzie napis opona testowa w jakims obcym jezyku.Wiem ze gosc z wroclawia sprzedaje takie opony jako nowe.Sam od niego kupowalem,tez pirelli i za 2000zl

Opublikowano
  • Autor

sprzedwca mowi ze kupil opony w niemczech za ok 950 euro komplet,mowi ze ma papiery na zakup opon,kupowal je do audi a8 ale kupil teraz felgi 21 i te opony mu nie potrzebne.

Piotrcar a jakby byly potestowe to zle ?? :mysli:

Opublikowano

chyba nie sa zle.te co ja mialem byly ok

Opublikowano

[...]

Piotrcar a jakby byly potestowe to zle ?? :mysli:

Może nie złe ale używane gdzieś tam... :gwizdanie: A tutaj mowa o nowych więc może rzeczywiście gość kupił ale mu są niepotrzebne? :mysli: Jak tak wyglądałaby sprawa to myślę, że warto. :good: To byłaby cena o połowę tańsza niż w sklepie... :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

no wlasnie sek w tym ze w sklepie takie opony kosztuja 2 x tyle :kwasny: jakby w sklepie byly po 700zl to bym bral ze sklepu...jeszcze mysle ale raczej bede je bral :mysli:

Opublikowano

mame pzero rosso w rozmiarze 225/45/17 i niestety potwierdzam opinie o halasie jaki wytwarzaja.. bardzo szybko zaczynaja ząbkowac, jezeli dojdzie do tego jeszcze glosna nawierzchnia to przyjemnie nie jest